Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 22 Mar 2007 Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2008-01-09, 10:19
Chciałbym sie zapisac do tej klasy tylko cały czas portal jest niedostępny
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2008-01-09, 21:57
Mam prośbę - weźcie przy imionach wpisujcie swoje ksywki bo trudno rozkminić kto jest kim xD Zwłaszcza dla takiego dziecka neostrady jak Ja co na zlot się nie może nigdy wpasować
Pozdro
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2008-01-09, 22:57
Cypisek napisa³/a:
Jak wejdziesz w profil to tam jest pseudonim. Ale fakt, jak nie ma to trzeba sobie pogłówkować ; ]
Schowaj ten Cynizm na kiedy indziej
Akurat nie narzekam na nadmiar czasu , i klikanie na każdą osobę z osobna jest zajęciem dość kłopotliwym
Nie każdy ma na Nazwisko Leś czy na Imię Gniewko że wiadomo o kogo chodzi od razu
Pozdrawiam , No offence
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 22 Mar 2007 Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2008-01-10, 09:32
Noi udało mi sie zapisać
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2007 Sk±d: Mielec/Tiel
Wys³any: 2008-01-10, 09:50
Gniewek89 napisa³/a:
Schowaj ten Cynizm na kiedy indziej
Akurat nie narzekam na nadmiar czasu , i klikanie na każdą osobę z osobna jest zajęciem dość kłopotliwym
Nie każdy ma na Nazwisko Leś czy na Imię Gniewko że wiadomo o kogo chodzi od razu
Pozdrawiam , No offence
Kto ma na nazwisko Leś :O Ale głupie nazwisko
W sumie dobry pomysł, ale mi sie nie chce wpisywac
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 30 Sie 2004 Sk±d: Warszawa YELONKI
Wys³any: 2008-01-13, 02:56
Jestem i ja w klasie Mazowieckiej z Bajeczką.Ale powiem Wam szczerze,że chyba niepotrzebnie zapychamy serwery tego portalu.mamy przecież własne forum.POZDRAWIAM.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach