Mi się podoba tak jak jest... szkoda tylko że silniczek taki mały, Co do zmian to napewno GLEBA i dobre koło najlepiej z rantem w polerce bo te co masz to nie powalają a i wydech bym troche wciągną do środka bo bardzo wystaje.
Nom opis by się zdał ,
Szczerze powiem że ten motorek to jeden z dwóch któe bym najbardziej pożądał w e46 (drugi to 3,0d )
Ja osobiście bym wrzucił CHIPsa na 180 psów albo seryjnego na 150ps
O facelif front nei wspomnę xD
Napisz coś więcej ile zapłaciłeś , ile pali i ja długo masz autko i jak się sprawuję
Autko mam od kwietnia 2007r, po miesiącu użytkowania po przejechaniu ok 6 tyś km padła pompa wtryskowa...troche to wydatek ale gdzieś wyczytałem ze taka pompa przy 180 - 200 tyś km poprostu pada a dokładnie sterownik...koszt to 2500zł. To jest moja trzecia bmka i piersza w Dieslu i powiem ze auko sobie w miare radzi...ale przymierzam sie do Chipa. We wrześniu jechałem do Zakopanego w dwie osoby na liczniku 100-120 km/h i spalanie ok 5 l/100 km. Co do felg to chce zmienić bo tył jak dla mnie to troche za szeroki bo 235/35/17, przód ok 225/40/17. Teraz troche o wyposażeniu : 6 AirBag, Webasto, Xenon, el. sz. lust. podgrzewane fotele, wydech Remus, blenda AcShinzer ( nie wiem czy tak to sie pisze), nagłosnienie Harman/Kardon
E tam, nie przesadzaj To, że ktoś ma nowsze auto nie znaczy, że od razu trzeba go odrzucać i jego auto. E38 też jest rocznikowo z E46 i jakoś nie wybrzydzasz
Auto jak auto - e46 to e46. Mysle ze to chyba jednak niewlasciwie forum jak na takie auto.
chyba komuś sie zal zrobiło albo coś?...podziwam twoją e36 w cupe ale wiesz mnie stać na coś więcej z całym szacunkiem...nie wiem czy uważnie czytałeś jest to moje 3 BMW a zaczynałem przed dwoma laty od E36 z 94r z silnikiem 1.8i...
Ostatnio zmieniony przez ldominik 2008-01-08, 17:29, w caoci zmieniany 1 raz
Auto jak auto - e46 to e46. Mysle ze to chyba jednak niewlasciwie forum jak na takie auto.
No to polecial hehe a moze to forum nie dla kebabow??
zreszta Yaku dobrze napisal...
tzn ze jak kupie e46 to juz nie moge go tu pokazywac bo jestem inny??
co zlego to nie Ja i bez urazy...
Furka bardzo ladna
gleba i jakies fajne alu zalatwi wszystko...
co do silniczka to jak bym mial kupywac takie autko to wlasnie z tym silniczkiem albo 3litry...
Pozdrawiam i szerokosci....
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
ładna buma e46 to naprawde fajny sprzet, podłoga w bagażniku nie peka? dyfer nie wyrwany? silnik w ramie?
poza ta pompa było cos powaznego do wymiany?
p.s. po co te wywody olac i tyle, najbardziej nie lubie gadania o tym czy kogos stac czy nie, piszesz ze wystawiasz auto na krytyke a jedziesz po ludziach jak wiesniak...... a moze go kur... stac tylko nie chce kupic?????
sie kurde zdenerwowałem
Siemanko,
Panowie po co te nerwy.... Ma kolega e46 i jest zadowolony. Ktoś ma e36 i tez się z niego cieszy. A po jaką cholere wypisywać tu na co kogo stać czy nie stać
Pozdro
[ Dodano: 2008-01-08, 18:34 ]
Forum o e30 jest tutaj
www.bmw-e30.pl
Moje są takie ze E46 mi to daje...gdzie np w E36 tego bym nie miał...
Lachony lecą na E36 też, spoko
Co do auta to przyziem troszkę, wrzuć 18" i miej radość z jazdy. Najważniejsze, żebyś Ty się czuł w niej jak trzeba a nie patrzył na opinię innych.
A ceny? Tu nie chodzi o ceny, Można kupić E30 M3 droższą od E46 i też mieć wiele frajdy!
Moje są takie ze E46 mi to daje...gdzie np w E36 tego bym nie miał...
Lachony lecą na E36 też, spoko
Co do auta to przyziem troszkę, wrzuć 18" i miej radość z jazdy. Najważniejsze, żebyś Ty się czuł w niej jak trzeba a nie patrzył na opinię innych.
A ceny? Tu nie chodzi o ceny, Można kupić E30 M3 droższą od E46 i też mieć wiele frajdy!
chyba komuś sie zal zrobiło albo coś?...podziwam twoją e36 w cupe ale wiesz mnie stać na coś więcej z całym szacunkiem...nie wiem czy uważnie czytałeś jest to moje 3 BMW a zaczynałem przed dwoma laty od E36 z 94r z silnikiem 1.8i...
Bez przesady. Poniosla cie fantazja. BMW sie skonczylo na modelu E30 to jest moje zdanie ktorego nigdy nie zmienie.
O twoich poprzednich "osiagnieciach" wiedziec nie moglem gdyz ldominik
Poszukaj zanim napiszesz !
Właśnie, dużo słyszałem pozytywów o tej firmie. Jest bardzo ceniona i ekskluzywna.
Jak oceniasz dźwięk?
napewno nie potrzeba dokładać tuby bo są na wyposarzeniu 2 subwoofery wraz ze zmacniaczem w kufrze i dają naprawde mocny basik co do wysokich tonów musiałem dołożyć jeszcze 2 na tył samochodu...na 10pkt dał bym 8,5 pkt, bo np w Audi nagłośnienie BOOSE lepiej brzmi...
Autko masz bardzo ładne jeżdziłem takim tylko faktycznie troche mu brakuje bo z tego roku to ma 136KM dodaj Chipa i poznasz swoje E46 na nowo
Powodzonka w dzaszej realizacji
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA