................No dokladnie , "gdzie diabeł nie może..........................."""Załuje ale nie byłem .......henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
........Witam I to jest Krzysiu bardzo dobry pomysł. Sam pomyślałem by w przyszłym roku tam pojechac .Proponuję może jakis klubowy wyjazd zorganizować do Budapesztu............A moze nasz Klub cos "zasponsoruje" ? Oczywiscie to ostatnie to żartem , ale zorientuj sie jak możesz gdzie , kto i kiedy organizuje takie wyjazdy , czy też trzeba działać indywidualnie.....PZDR - hery
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Pewnie Łukasz ,ze "ciekawiej " byłoby w Niemczech.............No to moze i Ty cos zorganizujesz ( a talent do organizacji to Ty masz !!!) ........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
nie bedzie GP Europy w Niemczech w sezonie 2008 (odbędzie się w Hiszpanii na Valencia Street Circuit 24.08), będzie tylko GP Niemiec na Torze Hockenheimring 20 lipca 2008 ( z wrocławia jakies 770 KM), tor położiny około 100 km na południe od Frankfurtu nad Menem, a tam moze jakiś tańszy nocleg był znalazł (o ile brygada remontowa nie przeniesie sie na inna budowę )
Ale czad wreszcie się doczekałem!!!!! wcześniej pisałem wam że gazetkę BMW trends z opisem mojej e30 zabrał ojciec Roberta aby koleś przy obiedzie maznął mazakiem. I wreszcie się do czekałem właśnie dzisiaj przyszła gazetka z powrotem oprócz autografu R.K jest poniżej autograf Y.Mullera z wtcc a w środek wciśnięte było jeszcze zdjęcie też z autografem R.K. a już straciłem nadzieję Teraz pytanie komu mogę na emeila przesłać zdjęcie żeby wrzucił do tematu????? podajcie na pw i prześlę. Pozdro
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!