... nowy rarytasik, nie każdemu przypadnie do gustu, ale ja mam sentyment do takich rzeczy i uważam że jest boska i duuuużo ładniejsza od tej drewnianej Raida co miałem
Poza tym prace nadal trwają, auto aktualnie rozbrojone.... 22 stycznia idzie całe po nowy lakierek.. szukałem aż w końcu znalazłem odpowiedniego, koszta będą spore, coś koło 3500zł, ale auto robię dla siebie, wiec ma być full profi... raz a dobrze
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Jaki lakier będzie ? (może byc na PW) Będziesz w końcu dopasowywał progi czy dajesz sobie z tym spokój ?
Kiera da troche klimatu będziesz szukał gałki alpiny do tego ?
Jaki lakier będzie ? (może byc na PW) Będziesz w końcu dopasowywał progi czy dajesz sobie z tym spokój ?
Kiera da troche klimatu będziesz szukał gałki alpiny do tego ?
Kolor taki jak był, czyli Lachslibermetalic...
M-Technik już sprzedany, także auto pozostanie w serii... bez plastyków
Co do gałki to by się przydała, tylko to jest automat i nie wiem czy w ogóle występowała
... nie wiem po co, automat ma tez swój urok, tym bardziej że jest to wersja ze sterowaniem S-E-123, jazda tym autem to prawdziwa przyjemność, auto służy mi tylko i wyłącznie do słonecznych ciepłych przejażdżek, do tzw LANSU , ma być jak najbardziej oryginalne na fajnej glebie >> w planach gwint, co z tego wyjdzie na pewno zobaczycie, nie omieszkam sie pochwalić
co do galki to załozył bym zwykła alpiny od manuala i miezek ze zwykłej skrzyni! kto nie bedzie wiedział stwierdzi ze masz cos zepsute bo nie moze wrzucic biegu )
bo myślałem że wszystko ładnie się dopasuje, jednak się okazało że nie jest tak łatwo bo progi MT1 do cabrio występowały i są zupełnie inne.... jednak je dostać to chyba jest niemożliwością , a kupno nowych w serwisie za 3600zł za parę jest absurdalne...
do tej pory były umocowane tak na szybko, na fotkach wszystko ładnie, ale na żywo już nie, auto idzie całe do malowania, wydaje na to spore pieniądze i nie mam najmniejszego zamiaru patrzeć później na odpadający szpachel
Także wizja umocowania progów od wersji coupe do cabrio jest tylko możliwe poprzez przymocowanie ich na stałe i nałożenie kilograma szpachlu
mówcie sobie co chcecie, ja mam swoje podejście do niektórych spraw, auto robię dla siebie a nie jak mi ktoś kiedyś zarzucił że na pokaz
temat mtecha jest już zamknięty, mplastyk już dawno nie gości na mojej bawarce... także w garażu bo już sprzedałem
... no to się zaczęło, autko stoi już u lakiernika i niebawem będzie miało nowy lakierek na całości koszty.... , jestem przerażony.... = 4tyś, ale tak to jest jak się daje do lakiernika a nie pseudo lakiernika, zobaczymy co wyjdzie
...
nie wyciągasz środka? myślałem że cała będzie malowana, a bagażnik i komora silnika?
jak robić to porządnie
pozdro
heheheee..... a po co bagażnik i komorę malować skoro są w bardzo dobrym stanie, wiesz ile jest to roboty żeby wyczepać całe auto do zera , a o kosztach to już nie wspomnę, bo pewnie 6 tyś by nie starczyło
... no to się zaczęło, autko stoi już u lakiernika i niebawem będzie miało nowy lakierek na całości koszty.... , jestem przerażony.... = 4tyś, ale tak to jest jak się daje do lakiernika a nie pseudo lakiernika, zobaczymy co wyjdzie
Ale macie Kurna ceny kolo tego Poznania...o ja pierdziu Ja lakierowalem ostatnio caly samochod lacznie z dachem, u autoryzowanego dealera, na najlepszych materialach , bardzo drogi lakier (duzo perly) i tez mnie to kosztowalo 4 tys...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-01-22, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Kto by nie malował to płać mu dopiero jak przelecisz z lupą auto dookoła, ja jedną nauczke mam i teraz płace malarzowi dopiero jak wszystko jest skończone i wygląda tak jak powinno
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach