powiedz jak to hamuje,jakies odczucia subiektywne?
czyl fela minimum 17" ?
16 chyba juz nie da rady zapakowac?
A wiec hamuje calkiem przyzwoicie, tzn przy normalnej jezdzie raczej roznicy niewidac ale przy kilku ostrych heblach tak z 180 czy ponad 200 nieslabna tak jak ori hamulce..no i do tego ten plyn EBC pewnie cos tam daje(ma wyzsza temp wrzenia niz normalny DOT 4 czy DOT 5.1) wiec tak naprawde w polaczeniuz wiekszymi tarczami ciezko oslabic czy zagotowac te heble A tak jak wszyscy mowicie wyzej teraz fela min 17'' bo 16'' raczej nieda rady wejsc Od zacisku do feli jest jakies pol centymetra Dzieki za opinie. Pozdro
Wys³any: 2007-11-24, 01:00 Nowe graty...ciag dalszy...
A wiec znowu to w moje rece wpadlo kilka ciekawych fantow. A mianowicie te nieszczesne boczki ktore do tej pory niewiem dlaczego w oryginale nie byly w skorze tylko w plastiku lub jakiejs dermie No ale zaradzilem w koncu na to kupujac cale boczki przod i tyl w skorce A droga rzecza dosc praktyczna ktora udalo mi sie zakupic sa siatki na np gazety ktore sa z tylu na oparciach przednich foteli. Zaden bajer ale praktyczne zwlaszcza kiedy jezdze dosc czesto z pasazerami. Oto jak to wszystko wyglada:
Moje boczki chyba są podobnie szyte, też mam miękko pod łokciem, ale całkiem inną mam skórę - gładką i napiętą. Tak samo przy siedzeniach. Za to niektóre E36 w NIESportsitze miewały taką właśnie "luźną" skórę. Tak samo jak e39 czy e38...
Siateczki muszą być...Też je mam ale ani razu ich nie użyłem jeszcze
Co do boczków to są one z jaką gąbką pod rękę Pierwszy raz takie widze u mnie też są w skórze ale tej gąbki nie ma
Spoko masz te rączki w drewnie też dokupowałeś czy już tak było.
No fakt te jakby poduszeczki sa miekkie i fajnie mozna reke oprzec, zawsze to lepiej jak o twardy palastik no i jest ta odrobina luksusu A co do raczek to fajnie wygladaja, z poczatku chcialem je wymienic na zwykle czarne ale tamte tez byly jakby plastikowe wiec zostaly te-zawsze inne jak wszyscy maja
Pozdro i dzieki za opinie.
Piekne zmiany.Tez mam upatrzone praktycznie już ida ciemne boczki i bede chciał przekleic te srodki które mam u siebie obszyte pod kolor siedzen w jasna skóre.Zobacze czy uda mi sie to poodklejac z moich jasnych boczków.Siwy naprawde niezle walisz do przodu ze swoim projektem
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Tez mam upatrzone praktycznie już ida ciemne boczki i bede chciał przekleic te srodki które mam u siebie obszyte pod kolor siedzen w jasna skóre.Zobacze czy uda mi sie to poodklejac z moich jasnych boczków.Siwy naprawde niezle walisz do przodu ze swoim projektem
Zycze powodzenia i cierpliwosci Kamilu. Sa probowalem te srodeczki odkleic w mojej starej tapicerce i nie udalo mi sie bez ich uszkodzenia. Strasznie mocno byly przyklejone Sprobuj od razu jakas zylka to zrobic...
Tez mam upatrzone praktycznie już ida ciemne boczki i bede chciał przekleic te srodki które mam u siebie obszyte pod kolor siedzen w jasna skóre.Zobacze czy uda mi sie to poodklejac z moich jasnych boczków.Siwy naprawde niezle walisz do przodu ze swoim projektem
Zycze powodzenia i cierpliwosci Kamilu. Sa probowalem te srodeczki odkleic w mojej starej tapicerce i nie udalo mi sie bez ich uszkodzenia. Strasznie mocno byly przyklejone Sprobuj od razu jakas zylka to zrobic...
Dzieki za opinie, no fakt ze z projektem ide.. wolno bo wolno ale konsekwentnie..Niestety fundusze na auto sa ograniczone i szukam tylko ''okazyjnych'' ofert.. Co do tych boczkow to u mnie przy tych nowych slabo sie trzymaly-byly jakby na silikon i przy demontazu prawie calkiem sie odkleily wiec musialem je na nowo podkleic Takze jak bedzie tak sie trzymalo jak u mnie Kamilu to bez problemu je odkleisz, zwlaszcze ze u Ciebie juz byly odklejane pewnie jak obszywali Ci je w ta jasna skore-no chyba ze tapicer uzyl super mocne kleju Zycze powodzenia w realizacji Twojego projektu Pozdro
Tak Lukas ale to dobrze bo jeden nakreca drugiego.
Tak Siwy.Ja mam tez je przyklejone na jakis silikono podobny klej wiec jest szansa.Gosc mi w tamta zime podklejał je i jeszcze przed założeniem na auto sam podklejałem je już mocniejszym klejem ale tylko po brzegach.jak przyjdaą boczki od Puza to sie pobawie.Pewnie rodzina przy wigilji bedzie siedziec a ja z żyłka i zyletka delikatnie bede szarpał boczki
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
A tutaj jeszcze kilka drobiazgow o ktorych zapomnialem A mianowicie juz od jakiegos czasu szukam w rozsadnej cenie czarnej podsufitki...no i trafila sie takowa tyle ze byla to wersja bez szyberdachu wiec wzialem z niej wszystko poza sama podsufitka, czyli czarne raczki wszystkie piec czarnych lampek daszki przeciwsloneczne. I wszystko to zalozylem do siebie(poza oczywiscie oslonami slupkow bo to juz by lipnie wygladalo), w polaczeniu z jasna podsufita prezentuje sie to nad wyraz dobrze, zreszta zobaczcie sami:
Bez problemu działają u Ciebie te tylne dzielone czy musiałeś coś rzeźbić tak żeby działała dróga lampka po przycisku
Co do podsufitki to zgłoś się do kolegi BMW on ma podsufitki z szyberkiem do sprzedania.
Widze że jeszcze tylko lusterka fotochromatycznego Ci brakuje... Jak kiedyś będziesz sprzedawał to auto to ktoś będzie się mega cieszył z tego wypasu
TAk człowiek o pseudo Bmw ma ale niestety bez tej ciemnej osłony szyberdachu wiec troche tak lipnie czarna posufitka a szyber jasny a samą tą osłone podobno cieżko spotkac jak już to z szyberdachem ale fakt gosc o ksywie bmw z Wyszkowa ma tam co nie co u siebie.
Siwy nieżle to wyszło.
Bez problemu działają u Ciebie te tylne dzielone czy musiałeś coś rzeźbić tak żeby działała dróga lampka po przycisku
Co do podsufitki to zgłoś się do kolegi BMW on ma podsufitki z szyberkiem do sprzedania.
Widze że jeszcze tylko lusterka fotochromatycznego Ci brakuje... Jak kiedyś będziesz sprzedawał to auto to ktoś będzie się mega cieszył z tego wypasu
Pozdro
Lamki te tylne dzielone dzialaja ale musialem troszke porzezbic..A lusterko fotochromatyczne mam-chyba zle spojrzales A co do samej podsufity to szukam jej caly czas ale fakt faktem znalesc cos w rozsadnej cenie graniczy z cudem a zwlaszcza samej podsufity bez ''osprzetu'' Ale sie niepoddaje
To do czego jest to pokrętło pod lusterkiem, chyba do ręcznego zmienienia kąta patrzenie tak żeby światło po oczach nie dawało... Masz czujnik w (lusterku) szkle
Ja myślę że to lusterko z elektryką do centralnego mój szwagier takie ma i nie jest Fotochromatyczne. Ale te może jest inne
To do czego jest to pokrętło pod lusterkiem, chyba do ręcznego zmienienia kąta patrzenie tak żeby światło po oczach nie dawało... Masz czujnik w (lusterku) szkle
Ja myślę że to lusterko z elektryką do centralnego mój szwagier takie ma i nie jest Fotochromatyczne. Ale te może jest inne
W sumie to sam niewiem do czego jest to pokretlo bo jak je przekrece to nic sie niedzieje a czujniczek w szkle mam na 100% i na 100% wszystko dziala bo jak ktos mi wali dlugimi z tylu to sie ladnie przyciemnia A co do tego pokretla to juz wczesniej mialem pisac w technicznym do czego to mialo by sluzyc bo naprawde niewiem..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach