Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-11-21, 15:45
funkcja komfort to zdajesie domykanie szyb i szyberdachu "z kluczyka" - dziwne, że Kafarek tego nie masz...
napisz może do robertbmw (czasem tu zagląda)- powinien orientować się w temacie jak to przerobić....
[ Dodano: 2007-11-21, 15:46 ]
ps.zakładasz do e32? bo nie napisałeś do czego:?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
.Witam Marek Ale schemat do tej Twojej "sterownii" pewnie dostałeś ? Przecież tam wszystko jest narysowane od "a" do "z" , tylko jeszcze schemat Twojego autka jest Ci do szczęścia potrzebny...........PZDR - henry
PS. Szkoda ,że tak daleko do Ciebie.....bo mógłbym Ci pomóc coś podłączyć.
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Domykanie szyb z kluczyka, oraz niezależne otwieranie/zamykanie bagażnika
RoboCop napisa/a:
funkcja komfort to zdajesie domykanie szyb i szyberdachu "z kluczyka" - dziwne, że Kafarek tego nie masz...
Mam Robercie, mam. Tylko działa mi z kluczyka, a nie ze sterowania pilotem.
Cytat:
ps.zakładasz do e32? bo nie napisałeś do czego:?
siedem siedem
henry, mam instrukcję dość jasno opisaną. Moim problemem jest jednak fragment dotyczący sterowania + i -, bo nie wiem jak było w modelach mojego rocznika
Druga sprawa, to że nie mam schematu fabrycznego centrala, więc będę szedł na ślepo Rozplączę wiązkę i będę szukał sygnały zamykania/otwierania.
Nie bardzo wiem jak mam sie do tego zabrać.
Pozdro
...............Marek Śpiesz sie powoli ! Naprawdę Przecież to chyba żaden problem dorwać schemat Twojej fury> Nie rób nic "na czuja" , łatwo wtedy coś bezwiednie uszkodzić lub spalić. Rób to ze schematem w ręku..................Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!