O gustach się nie mówi więc przemilczę kolor .
Po zatym twoja sunia bardzo ładnie się prezentuje. Dużo zasługi przypisuje foto , bo są robone w orginalnym miejscu i nieźle kontrastują furę z całym klimatem.
Dopracuj szczególy o którym koledzy nadmienili i z czystym sumieniem możesz sie lansować nawet wśród zarażonych i maniaków BMW
Pozdro
Nie zapomnij zaciągnąć dachu przed zimą
_________________ Freude am Fahren
Ostatnio zmieniony przez ARTROB 2007-10-07, 19:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dawid.Czemu ją sprzedajesz.Zostaw ją sobie jeszcze dałes te 10 na tył.Nie wygłupiaj sie
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Szczerze mowiac sam nie wiem dlaczego sprzedaje. Hehehe jutro ma niby ktos przyjechac ogladac jak wezma to sprzedam, a jak nie to koncze ogloszenie i zimuje ja w garazu bo nie moge na nia patrzec na stalowkach z zimowkami
PS Gdyby okazalo sie ze sprzedam to komplet moich sznycli bedzie do sprzedania....
ale dałes.Zostaw ją sobie i te sznycle.Ja własnie jestem w trakcie sciągania takich sznycli z Niemiec za góre kasy.Nawet mi nie pisz za ile ty je sprzedajesz bo mi się zle zrobi. :cry:na pw napisze ci ile takie stoją w Niemczech.Moja też na zimówkach i rozumiem cie.Nawet boje się przechodzic obok mojej żeby nikt nie pomyslał że ten tranwaj to mój.Te rozgiete błotniki i wąskie zimówki to porażka na maxa.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kamil dzieki wielkie za info. Znam dosc dobrze temat tych felg poniewaz swoje robilem sam od podstaw i tez nie malo mnie to kosztowalo...
Yakuzatti 5K to moje ostateczne minimum za ktore mogl bym je oddac a ze spzredarza mi sie wogole nie spiszy wiec jesli bedziesz zdecydowany na zakup mozesz dac znac
Ale puki co klijenci nie dojechali wiec auto i felgi rowniez zostaja u mnie :)
Yakuzatti 5K to moje ostateczne minimum za ktore mogl bym je oddac a ze spzredarza mi sie wogole nie spiszy wiec jesli bedziesz zdecydowany na zakup mozesz dac znac
jak 10 cali z tyłu to nie bój się nie będę musial dymać do niemcowni po nie za 2 miechy akurat z wypłat się uzbiera 5k. Chyba, że zmienią się plany to powiadomię Cię.
Ale póki co, nie sprzedawaj fury, czerwone cabrio na sznicerach jest najpiękniejsze w PL moim skromnym zdaniem.
Wszyscy pokazuja swoje cukiereczki to ja rowniez pokaze co udalo mi sie ulepic na ten sezon. W aucie doszlo kilka zmian min 10J na tyle, koncowy tlumik z nierdzewki, zólte halogeny, zegary eMkowe z tarczami ala M e46 , listwy progowe M3, ciemne kierunkowskazy i pewnie jeszcze kilka innych drobiazgow ale na ta chwile wyglada to tak:
Kujon, zeby doprowadzic ja do takiego stanu jak Twoja to brakuje mi jeszcze baaaaardzo duzo. A ze sprzedaza to sam nie wiem mam ja juz prawie poltora roku i chyba przydala by sie jakas zmiana ale za kazdym razem jak do niej wsiadam to mysle czy nie zdjac ogloszenia
Jacku, Urbi, Obiecuje sie sie poprawie jak tylko zaloze wezsze opony na tyl bo wydaje mi sie ze na tych by tarlo .
MaRio-sKaTe, spryski montowalem sam dlatego do dzis nie sa podlaczone
Dzieki wszytskim za opinie Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Dawid-E36 2008-05-12, 10:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dawid jest pieknie.Naprawde super.Widac że robisz ją profesjonalnie.Żadnych półsrodków.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach