Co tu duzo pisac
BMW e30 z silnikiem 1.8 M10
Produkcja 1985 - czyli wąska lampa
Obniżona, ale wciaż siedzi za wysoko
niestety jessta zagazowana probuje wyrzucic gaz ale nie chce odpalic na benzynie
Zdjecie buni miesiac po zakupie. Szkoda, ze musialem sie rozstac z tymi felgami
tak wygladala jeszcze miesiac temu :
a tak wyglada na chile obecna :
w bagazniku zagoscil Lanzar max 12
a co do planow: to zamierzam kupic tylnie lampy od m3e30, na przod soczewki, po zimie odwiedzic lakiernika i kupic jakies ladne felgi. aha kupic czarna podsufitke i jakies fotele.
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-16, 01:04, w caoci zmieniany 2 razy
POZBYŁEŚ SIE ŻYWICZNYCH ZDERZAKÓW I BARDZO DOBRZE Założyłeś mtechnika . to pozwala sądzić że zmiany idą w dobrym kierunku, szkoda felunku, cztery dziewiątki to jest to
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
ma tylko elekrtyczne lusterka, poza tym jest gola, obecnie czeka na zalozenie centralnego zamka, w przyszlosci jak pieniadze pozwola to dojda szyby i szyberdach na elektryce. i moze wspomaganie
lampy z tylu sa oryginalne tlyko pomalowane na czerwono,
co do tlumika to innego nie moglem znalesc, ale napewno wyglada lepiej niz wczesniej
felgi beda odswierzane przez zime,
nie zakladam progow mt1 bo mi sie nie podobaja a poza tym musza odwiedzic plastikarza.
Znaczki juz ich nie bylo jak ja kupilem i nie wiem czy beda
wrona napisa/a:
brawo dla tego Pana
ja to jeszcze mlodziutki jestem, cale 20 lat, Bunia jest ode mnie starsza
zakładaj progi! od razu się przekonasz, jak je zobaczysz na aucie, że jest lepiej i tworzy piekną całość .... te fele, które są teraz, jak dla mnie porażka, lepsze 15" ori BBS...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
To jest bardzo ładna sztuka więc dbaj o nią a napewno ona sie odwdzięczy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA