wiesz Piotrze w sumie to i atk na jedno wyjdzie bo jak za mało oleju to i tak będzie za małe ciśnienie, przynajmniej tak mi sie wydaje, a pisząc parę postów wyżej ze to małe ciśnienie specjalnie nie zastanawiałem sie nad sformułowaniem ciśnienie a poziom oleju,
ciśnienie wzięło mi sie z tąd bo w e34 jak miałem olej do wymiany i za niskie obroty auto miało np przy ruszaniu pod górę to zaświecał mi sie na wyświetlaczu oelduck motor, wiec cisnienie było za małe a nie poziom bo ilość oleju była prawidłowa bo nie mam wycieków.
tak więc teraz już chyba rozumiesz czemu napisałem ciśnienie a nie poziom
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2007-09-25, 12:48
yoshi, chyba marzysz na jawie... ten wyświetlacz alpiny (wątpię bardzo, czy jeszcze da się to gdziekolwiek dokupić nowe) - na aukcjach zachodnich chodzi w okolicach 1000euro...
szkoda że nie ma czujników i okablowania... w zeszłym roku na allegro pojawił się raz...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2007-09-25, 21:27
Wyjaśnijcie mi proszę dwie sprawy - OZ robiło początkami felgi dla Alpiny? Kupiłem jakies takie 15" 20 szprych ( tyle chyba ma być prawda?) szczerze to się im bardzo nie przyglądałem, ale niby to OZ Alpina look czy cuś . . . . O co chodzi?
Druga sprawa - kolor - jakim pomalować: RAL . . . . .ile? Będą malowane proszkowo, nie wiem jednak jaki numer farby . . . oryginał super być nie musi, no ale coś przynajmniej podobnego . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719