Pora się pochwalić swoim pojazdem, zatem: motor M40 1.8, lpg w kole zapasowym (gaz już był jak ją kupiłem), auto z września 1990, kolor lagunengrunmetalik, przebieg prawie 200k, posiadam ją od końca stycznia tego roku, kilka fotek:
_________________ Nigdy nie jeżdżę szybciej, niż mój Anioł Stróż potrafi lecieć za moją e30...
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-09-18, 21:46, w caoci zmieniany 2 razy
Ładna sztuka, wygląda na zadbaną. Felunek , sam taki mam
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2007-09-16, 08:35, w caoci zmieniany 1 raz
Fajna Bawareczka i bardzo mi sie podoba ten kolorek
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Zadbana, ja bym zrobił to co rzuca mi się w oczy: kierunkowskazy przód, pomalował lampy z tyłu na czerwono lub szukał oryginalnych czarnych, zmienił koła, wydech i kupił zawias i będzie śliczna
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Lada dzień zakładam dymione szybki na kierunki, na nowy felung mnie nie stać (podoba mi się ten, mam jeszcze zimówki na orginalnych alu), co do wydechu: niedługo kat idzie w niepamięć, zmieniam środkowy a końcowy tłumik zakładam seryjny, ale z końcówką-kwasówką . W przyszłości jak drogi będą proste to pomyślę o -40mm
_________________ Nigdy nie jeżdżę szybciej, niż mój Anioł Stróż potrafi lecieć za moją e30...
Kacik jest orginał, jak cały wydech, zamiast niego będzie odpowiednio duży tłumik środkowy
A co do wyglądu zewnętrznego: w planach mam blach helle na przód (home made od Wrony)
Prezentuje się całkiem przyzwoicie, jednak felgi te zostaw na zimę i spraw sobie jako-takie na lato, do tego przodek musi na dół iść. A LPG . . . . to stary motor, który jako-tako rozpędza auto, i nie bardzo jest wart głaskania, cackania sie itp . . . . . . . a kasa zostaje w kieszeni . . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719