No właśnie czy to nie paradoks? mistrz świata wiele razy ryzykował na lądzie w czasie rajdów a ginie przez awarię helikoptera. tak jak nasz Kulig ryzykował życie na rajdach a zginął przejeździe bo jakaś pinda nie opuściła szlabanu. i w takich sytuacjach zawsze sobie zadaję pytanie czy nie jest tak że każdemu się gdzieś tam pali świeczka i kiedyś gaśnie bez względu czy jesteś pilotem F16 możesz zginąć na przejściu dla pieszych czy jesteś rajdowcem i możesz zginąć w katastrofie lotniczej.
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś strasznego. Nie mogłem w to uwierzyc gdy przeczytalem o Jego śmierci
Uważałem go za największego kierowcę jaki kiedykolwiek żył na tym świecie. Nikt tak jak on nie potrafił zawsze i bez względu na sytuację cisnać na maxa. Dla niego nie bylo innej pozycji niz gaz w podłodze.
Do tego wieczna mina pokerzysty podczas prowadzenia auta.
........Szkoda , bo miałem duzo szacunku dla Niego jako kierowcy rajdowego ............naprawde szkoda...............
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Bardzo przykre ... że tez w tak tragiczny sposób Bóg zabiera nam z tego świata tak wybitnych kierowców ... w tak niehonorowy sposób ... beznadziejne uczucie ...
Niech spoczywa w pokoju ... [']
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
dlaczego ludzie co znaczą tak wiele w sporcie motorowym giną w dziwnych zdarzeniach ?
nie mogę tego zrozumieć , podobna sytuacja była z Kuligiem od którego miałem podpisany kalendarz i co ?i dalej ten niefart naprawdę serce boli bo dodatkowo syn i znajomy COLINA z toru z dzieckiem zgineli
Wielka strata dla całego Światka sportów samochodowych, Był moim wielkim idolem i wzorem do naśladowania liczyłem że zobaczę Colina w przyszłym sezonie na trasach WRC a tu nagle taka wiadomość SZOK ale właśnie takie jest życie nieprzewidywalne