kupiłem ją na stalowych felgach i właśnie zakupiłem sobie te od E38 bo mi sie bardzo podobały co do wyposażenia to ma klimę jasny welur szyby manual (jak na razie ) od dwóch dni ma przyciemnione szyby i to tyle co do felg to inne będą ale w nowym roku.
Pozdrawiam
Dariusz
[ Dodano: 2007-08-24, 16:56 ]
A co do kierunków to już mam białe tylko nie mam takiego długiego śrubaka aby odkręcić śrubki Ale z czasem się to zrobi
może i słaby, ale wystarczający dla świeżego kierowcy, którym jest mój mąż i dwójki małych dzieci...;) w takim wypadku nie wiem czy jest sens się lansować z dwójką bahorków;)
A taka szybko nie nastąpi znając nasze dzieciaki;)
A Pawełku co do szalenia, to miał okazję w weekend w Toruniu, ale jakoś mu nie wychodziło, za to ja nadrobiłam zaległości aż za bardzo;)
nie wiem czemu tak kazdy mówi że b20 m50 za małe...
może na trasie nie ma jakiś kokosów ale przy zdrowym motorze z małym przebiegiem można sie pobawić bez problemów
bunia jak to e34 ładna..wydaje sie na zadbaną...plus za klime i jasny środek..
minus za brak elektro szybek...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ja napisze Autko masz fajne ten silniczek do normalnej jazdy wzupełności ci wystarczy ja tylko zmnieniłbym felgi na większe i coś ciekawego i wsadziłbym białe kierunki ale juz chyba je zamieżasz zmienić
Pozdrawiam Grześ
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Bunia ładna biale kieruneczki beda jak piszesz wiec jeszcze nabierze na wygladzie apropo felg wszyscy pisza zeby wymienic!!! nie planujesz wymiany pomysl nad wypolerowaniem tych aluskow co masz ja swoje wypolerowalem i jest odrazu ciekawiej:D:D:D: jak chcesz sie czasem pobawic to i taki silniczek(zdrowy) wystarczy ogolnie ladna zadbana bawarezka
A mi podobają się te felgi. Za szerokie też niedobre. Są bardzo fajne, takie faszystowskie ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa). W takim aucie tylko o wszystko dbać, szczególnie o blachę, lakier, woskować. Silnik wiadomo do bani. 2 . 0 j e s t b e z s e n s u. I jeszcze jedno. Zdjęcia są takie małe że nic nie widać. Nadają się co najwyżej na awatara.
Wygląda na zadbaną. Jak na razie bez rewelacji
ale jak wsadzisz ładne 17stki to się wygląd znacznie poprawi
(nawet bez glebienia). No i te kierunki już założyleś?
sie ma