Mialem cos takiego w poprzednim aucie seryjnie - super sprawa - chce zalozeyc do betki - czy takie cos http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35609058 jest warte swojej ceny....czy mozna zrobic cos takiego taniej samemu ?
Sarna nie kupuj tego ! Idz na hale wilenską do elektronicznego u nas w miescie. tam potrzeba tylko taką częsc która jest jak akumulator - po zamknięciu drzwi i zamknięciu dopływu prądu to badziewie 3ma jeszcze troche i ład\godnie wygasza - zapytaj i powiedz o co konkretnie Ci chodzi w sklepie a Ci doradzą i wydasz moze połowe tego (chyba). Klient nie uciekał z fizyki po prostu jak było o elektryce i teraz kase chce robic
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
tam potrzeba tylko taką częsc która jest jak akumulator - po zamknięciu drzwi i zamknięciu dopływu prądu to badziewie 3ma jeszcze troche i ład\godnie wygasza
Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Jakis duzy kondensator?
Anonymous Go
Wysany: 2004-12-02, 22:29
Da rade zrobić samemu i koszt dużo mniejszy. Jak jesteś bardziel leniwy to poszukaj gotowego "kitu" firmy AVT.
Witam !!!
Akurat "drogą kupna" na allegro kupilem sterownikm oswietlenia kabiny za jedne 32 zł, a funkcji ma to troche więcej.Nie warto robic samemu , 32 zeta to nie pieniądze a kupuje sie gotowe i sprawdzone urządzenie .Troche roboty z montażem , trzeba miec trochę pojecia o prądzie ale generalnie warto i efekt jest .Polecam STOW-2 f-my STARMACH z Wrocławia. PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Mam to w autku mojego ojca fajna sprawa i to bardzo wkuzajace jest tylko odpalenioe sie swiatla po wylaczeniu samochodu czas powinien byc o polowe mniejszy
ja sobie coś takiego zrobiłem
koszt jakieś 15 plnów
posiada następujące funkcje
- wygaszanie światła po ok 60 sek. po zamknięciu drzwi (regulowany czas pojemnością kondziołka)
- gaszenie światła natychmiast po odpaleniu silnika (pod warunkiem że wszystkie drzwi zamknięte)
- gaszenie światła natychmiast po zamknięciu auta cenytalnym zamkiem
w tygodniu wrzuce tu może schemacik jak będą chętni
pozdro
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
ja sobie coś takiego zrobiłem
koszt jakieś 15 plnów
posiada następujące funkcje
- wygaszanie światła po ok 60 sek. po zamknięciu drzwi (regulowany czas pojemnością kondziołka)
- gaszenie światła natychmiast po odpaleniu silnika (pod warunkiem że wszystkie drzwi zamknięte)
- gaszenie światła natychmiast po zamknięciu auta cenytalnym zamkiem
w tygodniu wrzuce tu może schemacik jak będą chętni
pozdro
z niecierpliwością czekam na schemacik
Pozdro[/quote]
[Ja mam fabrycznie zamontowane tylko na słupkach zaraz nad drzwiami - wiec chyba tak jest ok
z tego co mi wiadomo to wszystkie seryjne e30 tak miały
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
lukasz [Usunity]
Wysany: 2005-01-24, 22:33
a moze ktos ma pomysl albo gotowy patent jak mozna zamontowac jakas lampke an glowa kierowcy, bo czasami chce sie cos przeczytac i trzeba kombinowac zeby jakos dojrzec literke. POZDRO