_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
To już nie to samo, wczoraj będąc na zlocie doszedłem do wniosku, że jak dla mnie nowe BMW to już nie te same auta. Większość nowych modeli, to istna tragedia wg. mnie. Ot takie moje zdanie i tylko moje
Tu jeszcze troszkę zamaskowanych fotek, ale już widać, że będzie bardziej smukła od e64 . Aha, krążą plotki, że auto dostanie skrzynię biegów z 8 przełożeniami (nie licząc wstecznego, of course ).
To już nie to samo, wczoraj będąc na zlocie doszedłem do wniosku, że jak dla mnie nowe BMW to już nie te same auta. Większość nowych modeli, to istna tragedia wg. mnie. Ot takie moje zdanie i tylko moje
zgadzam się z przedmówcą te Beemki to takie na jedno kopyto,sorki jak kogos uraziłem ale to jest moje skromne zdanie
To samo mozna powiedziec o starszych modelach, dla wielu osob e32 i e34 sa nie do odroznienia, a czasem nawet z rozroznieniem e30 od e34 bywaja problemy. To chyba normalne ze modele produkowane w tym samym czasie sa ze soba spojne stylistycznie, wiec nie dramatyzowazl bym Moze sie komus ten styl nie podobac, ale to juz inna sprawa. Zreszta ocenimy za 10 - 15 lat, e30, e34 czy e38 tez kiedys mialy modne linie. Tylko zeby te nowsze okazaly sie jeszcze ponadczasowe, bo przewaznie im cos bardziej modne tym szybciej staje sie szkaradne - popatrzcie sobie na starsze citroeny czy alfy - kiedys krzyk mody a dzis paskudy.
To samo mozna powiedziec o starszych modelach, dla wielu osob e32 i e34 sa nie do odroznienia, a czasem nawet z rozroznieniem e30 od e34 bywaja problemy. To chyba normalne ze modele produkowane w tym samym czasie sa ze soba spojne stylistycznie, wiec nie dramatyzowazl bym Moze sie komus ten styl nie podobac, ale to juz inna sprawa. Zreszta ocenimy za 10 - 15 lat, e30, e34 czy e38 tez kiedys mialy modne linie. Tylko zeby te nowsze okazaly sie jeszcze ponadczasowe, bo przewaznie im cos bardziej modne tym szybciej staje sie szkaradne - popatrzcie sobie na starsze citroeny czy alfy - kiedys krzyk mody a dzis paskudy.
starsze modele napewno beda kultowymi autami a nowe serie to na pewno nie a to z powodu slabej jakosci materiałow -nie wytrzymaja tyle co e30 e34 e32 e38 e39 itd.
powrzechna globalizacja zabila ducha tych aut . duzo czesc pochodzi z rumunii i krajow podobnych do niej - polska tez a co sie z tym wiaze jakosc co w efekcie odbija sie na na koncowym produkcie .
najmniej awaryjne sa starsze modele , nowe w wiekszosci przypadkow wizytuja warsztat raz w tygodniu i moga w nim pozostac nawet tydzien
wyglad szkaradny seria 3 i 7 bee
wedlug mnie to nowa siodemka to najwiekszy zlom jaki opuscil fabryki bmw.
A ja sie nie wypowiadam bo co innego oceniać samochód po zdjeciach a co innego na realu.
Na zdjeciach jakoś dziwnie to wygląda , zbyt powabna linia
E65 też kiedyś mi się nie podobała za to dziś uważam (osobiscie) ją jedną z dwóch najładniejszych 7 (e23 jeszcze )
hm, furka narazie jest zamaskowana i wlasciwie do konca nie wiadomo jak bedzie ona wygladac. ta wizualizacja z pierwszego linku jakos nie wiele mi mowi. zobaczymy jak bedzie wygladac jak juz bedzie oficjalnie zaprezentowana. podejrzewam ze bedzie i tak i tak robic wrazenie.