Wygląda na zdrowy egzemplarz.skóra wydaje sie bardzo ładna daj zdjecia w srodku.Dobry silnik.Felga też może być.Ogólnie fajnie że cos sie pojawiło nowego w okolicy Wawy.Mam nadziej że podjedziesz na spoty warszawskie jakie od czasu do czasu organizujemy bo chyba jestes z okolic.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ładna sztuka tylko szkoda że własnie nie ma zdjęć środka i nie pasuja mi te pomarańczowe kierunki z przodu zmień je na białe
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Dzieki za opinie na spoty pewnie ze wpadne jak nie przegapie tak jak ostatnio
Zrobie fotki wnetrza i wrzuce na forum,a jezeli chodzi o kierunki to uwazam ze do czarnego koloru pomaranczowe kierunki pasuja super;d zarowno z przodu jak i tylu i nie bede zmienial.Planuje sa sprzedac i kupic czarne e 46 touring ale tym razem diesel zobaczymy jak to jezdzi.
W poprzedniej e 36 325 mialem m pakiet lampy tylnie i kierunki i juz sie napatrzylem na to
M-PAKIET kwestja gustu, a co do czarnego koloru to myślę że z białymi kierunkami prezentuje się on świetnie.
To moja poprzednia bunia, była to też serii tylko kierunki wymieniłem na białe i tylne lampy, dałem fele 17 i myślę że lepiej pasuje biały niż pomarańczowy do czarnego.
Ale to tylko kwestja gustu i to jest moje skromne zdanie.
Powiem szczerze widzialem wiele fajnych beeeeemek ale ani jednej czarnej z kremowa skora.Nie mowie o kolorze banan:)Fakt m- pakiet by sie przydal ale zderzaki listwy i lusterka bez lamp i kierunkow bo to jest cos takiego jak japonskie JDM tylko ze w wersji German
[ Dodano: 2007-07-25, 14:55 ]
Jeszcze jedno zdjecie serii jaka kupilem:)Felgi daja naprawde duzo:)
[ Dodano: 2007-07-25, 14:57 ]
A kompa jeszcze nie podlaczylem kurcze czasu nie ma.....praca
Ja jestem prawie na finiszu z tym kompem... Ale też robię to bardzo dochodząco, czasami wieczorami jeden-dwa kable pociągne i tyle.
Myślę że w tym roku mi się uda
pozdro
Glebe bym zrobil ale jak mialem 325 na glebie zajebiscie wygladala ale jaki komfort jazdy.......cos za cos,a powiem szczerze przy tym zawieszeniu jak jest rowna droga 200km/h.........250km/h i jedzie sie super:))))