Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2007-07-16, 11:49 Dzwon:((
Hej
dzis jadąc do pracy rozwaliłem bete,baba przedemną ni z gruchy ni z pietruchy bez kierunku skreca w lewo...niewychamowałem i przy...... w goscia stojącego za nią...skonczylo sie na mandacie 2 stówy i 6 pkt. karnych, na szczescie dowód po uproszeniu został, takze zadne przeglądy powypadkowe za 500 zł mnei nie czekają...ale beta rozwalona..moja perelka igielka dostala
Zaraz biore sie za rozkrecanie uszkodzonych elementow i strwierdze czy jest opłacalne robienie tego,póki co do wymiany przedni lewy blotnik,zderzak, przedni pas reflektory lewe, maska,nerka,lewy grill....silnik caly chodzi woda w ukłądzie jest...
Tazke jesli cos macie, najlepiej z mazowieckiego, piszcie, dzwoncie, lepiej na koma bo dzis jestem przy aucie...
Auto unieruchomiane na jakis czas a jutro do roboty trza jakos jechac, gdyby ktos byl w posiadaniu taniego auta nieuzywanego, to chetnie na tydzien pozycze ew. jakis inny pojazd.
Pozdrawiam...
tel. do mnie jak by co 517 826 650
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek E-30 2007-07-16, 12:45, w caoci zmieniany 2 razy
przykro mi, ale chyba nie jest tak źle z autem, widzę, że chyba tylko pas przedni pogięty a tak to dalej chyba w miare dobrze jest. Sie poskłada i będzie nówex
Wysany: 2007-07-16, 22:36
Hehe,czy ładnie to nie powiedzial bym,najwazniejsze,ze auto jest w stanie zawieźc mnie jutro do pracy i pojechac po czesci, zewnątrz troche kulawo wygląda, bo brakuje grila i nery i halogenu długich a reflektor mijania trzyma sie na prowizorycznej blaszce heh ale jutro wszytsko bedzie pieknie trzymac sie kupy na nowych czesciach,tyle tylko ze elementy bedą rózno barwne.Z tego miejsca pragne podziekowac Mackowi z Impulsa za scholowanie na lawecie Maskekowi za dobrą rade i jakąs tam pomoc ,Wronie za załatwienie czesci(jutro wpadam),Głowie za maske,Rekinowi za zderzak i ogólne wsparcie,bez Was lezał bym gdzies napity i plakał bym jak bóbr Jak dobrze pójdzie jutro wszytskie czesci bedą skompletowane, no nie licząc poduchy silnika bo okazała sie zerwana.Pozdro for all
Wysany: 2007-07-20, 22:13
Nooo Wrona, równy gośc z Ciebie dalismy rade hehe,w drodze powrotnej oprócz tego ze przysypialem to przypomniałem sobie o poduszce hehe,no nic jutro kupie nową,switełka swiecą jak nalezy, takze wielkie pozdro dla Ciebie trzeb bedzie sie na któryms ze spotów spotkac,ale to jak zrobie na elegancko autko bo to podstawa