dokładnie tak ja mówi yaku, naoglądałem się BUMERA i teraz mi bije w czerep wszędzie bym ruskie literki wstawiał
sybir będzie jeszcze okazji co nie miara bo zamierzam jeździć na zloty
a wiesz może co oznaczają tablice niemieckie np z 89 roku?
chodzi mi o kombinację liter i cyfr
np OAL-11AR
miasto wiem jakie ale co dalej i dlaczego:)
OAL to rejon Ostallgäu / Marktoberdorf. Reszta cyfr lub liter to dzieło przypadku tak jak u nas w Polsce. Jest jednak możliwość zamówienia sobie osobistych tablic. W przypadku Berlina pozostaje literka "B" na początku. Dwie pozostałe litery i cyfry można sobie wybrać samemu za opłatą 10€. Np. "B-MW320". Często Niemcy wrzucają swoje inicjały i datę urodzenia... A i tak najbardziej chwytliwe numery są dawno na autach lub już zarezerwowane dla następnego klienta.
Wysany: 2007-07-16, 01:32
a miejscowość Buchloe miesci się w tym rejoie? bo alpiny na takich blachach na oficjalnych fotach są?
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ładna sztuka, kierunki białe by się przydały z przodu i z tyłu, odmołodziły by baware. Przepaloną masz żarówkę podświetlenia tablicy rejestracyjnej, jakoś słabo podświetla ci obrotomierz albo to tylko tak na fotach.
Felunek KOZAK.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2007-09-25, 07:12, w caoci zmieniany 2 razy
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-09-25, 10:32
kierunki bezduskusyjnie zostają pomarańczowe jedna żarówka w podświetleniu nie działa też to zauważyłem, a jeśli chodzi o obrotomierz to narmalnie sie świeci tylko przy długim naświetlaniu bardzo zmienia się nasilenie świała w zależności od kąta pod jakim jest aparat, jednym słowem obrotomierz nie dał światła na aparat tylko w powietrze
Mnie urzekł środeczek. Zawsze mi się kiera z eMki podobała. Elektryka, komp. Mniam.
Siedzi się /szczególnie po pifku w Borsku/ i się czuje jak ruskija mafija.
Jeszcze ja przeważnie po godzinach w dresiku to już wogóle pasuje.
hehhe
Pozdro
ps. ciągnie mnie do e34 strasznie, chyba trzeba kredycik wziąść i powoli realizować wizje swojego e34. Żałuję, że 518 sprzedałem, bo dużo jej nie brakowało. A jak by się kasę dozpierało to POuz by zeswapował i byłby kozak.