witam wczoraj basia pierdykla mi na gaziwie i chyba rozpierd... przeolywomierz bo klapka sie blokuje pogielo ja mam pytanie czy do mojego autka 325e nowsza eta (budzik do 6 tys) moge zalozyc przeplywomierz od 2.8 czy koniecznie musi byc ten od 2.7 a moze ma ktos cos takiego albo napisze czy z tym starym moge cos zrobic dodam ze jak odegne ta klapke to chodzi dobrze ale przejade sie i znowu lipa pozdrowionka
Witam z tego co wiem to przepływomież powinien być taki sam czyli najlepiej jak by miał takie same numery seryjne (nr.katalogowe )czy jakiś tak .
Moim zdaniem przepływonież od 2.8 będzie zły samochud będzie jeździł ale niebedzie tak jak powino może sie bujać na odrotach itp:
kiedyś do mojej ety z ciekawości przymierzałem różne przepływomierze napewno sprawne i na żadnym opróczmojego nie pracowała normalnie.. moja przepływka ma końcówkę 083 i twoja podejrzewam też bo mamy identyczne silniki
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-04-05, 14:28
no masz racje mam taki sam przeplywomierz i wniosek taki gdzie tego szukac bo metody nan naprawe starego nie ma co??ten z koncowka 083 chodzil tylko w etach??
Gość
Wysłany: 2004-04-05, 15:22
bardzo mozliwe, ze taki przeplywomierz mam, ale musze sie przekopac przez kupe roznego badziewia i go poszukac.