Moje BMW:
1998r E36 316 M43
-4 poduszki powietrzne
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek z alarmem
-elektryczne i podgrzewane lusterka
-elektryczny szyberdach
-elektryczne szyby
-ABS
Car audio:
-radio blaupunkt
-wzmacniacz blaupunkt
-tuba JBL
-głosniki (jeszcze) standard nokia
Dodatkowo: CB radio
Modyfikacje:
-Zmienione tylne lampy na cleary
-kierunki przednie zmienione na białe
-felgi aluminiowe BORBET 16"
-wyciety katalizator wstawiona komora rezonansowa
-wydech seryjny z końcówką ozdobną-byl sportowy ale za głośny tylko końcówke przespawałem
-wnętrze całe podświetlane na zielono
-pomalowane zaciski i bębny hamulcowe
W planach...
-lampy przednie cleary angel eyes
-ciemne szybki
-zmiana zegarka na zegar cyfrowy z komputerkiem
-brewki blenda
-moze zderzaki
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-31, 11:48, w caoci zmieniany 1 raz
Zadbana e-36, przed modami w pierwszej kolejnosci wywal ten koncowy wydech i lampy wstaw ori z m-pakietu. Silniczek faktycznie za maly, pewnie ledwo radzi sobie z tak ciezka buda no i spalanie tez niemale...Ogolnie pozytywna sztuka. Pozdrawiam
Koledzy lampy tak wyszły bo byly zapalone światła jak zdjęcia robuiłem normalnie to sa zwykłe cleary red & wchite a co do wydechu t co w nim jest nie tak??
Ładna tylko ta końcówka mi nie pasuje i szkoda ze to tylko 1.6 większy byłby dużo lepsz ale zawsze możesz kiedyś zmienić silnik Tak ogólnie spoko
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
To jest moja 1-sza beemka mam ja 1,5roku teraz juz bym 1.6 nie kupil.Mam zamiar w przyszlości kupić E39 530D.A koncówka w tej tyo jest coś ala schnitzer..wzorowana na tej koncówce..
Generalnie ładne autko, jednak jedna rzecz razi mnie patrząc na te zdjęcia. Przypomina mi sie wtedy film :poranek kojota: i słynna scena z choinką o zapachu kokosowym do malucha.