z jednej strony dobrze ze polscy gliniarze beda wreszcie jezdzic konkretnymi furkami
z drugiej trzeba bedzie uwazac zeby nie dac sie sprowokowac jak migna dlugimi, a czlowiek pomysli ooo pewnie jakis znajomy z forum dam buta to we dwoch sobie pozapierdzielamy
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Na jakiejs imprezie wystawiła się policja tymi autami (zdjecia są z tej imprezy). Mój kolega rozmawial z kierowcą (gliniarzem) jednej z tych Beemek i powiedział mu że nie są seryjne i mają po 190KM ...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
jeszcze bys sie zdziwil jak niektorzy jezdza...
niewsadza przeciez za kierownice byle kogo
widziales ja jezdza kierowcy z BORu?? tez maja tylnonapedowki
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
No to sie wykozaczyli, dobrze że u mnie w mieście Milicja jest jeszcze na etapie polonezów i passatów. Są tez tego plusy, zawsze przy bliskim spotkaniu będzie sobie można fotke zrobić z ładną e90
Dokładnie tak jak piszą ubott, Bagor, kierowcy policyjnych samochodów z kamerami jeżdżą dobrze - miałem okazje kiedyś zobaczyć ich w akcji podczas pościgu - takimi samochodami nie jeździ byle kto.
CO za problem wycisnac z takiego diesla 190 koni u mnie w miasteczku koles ma diesla 230 konnego czipowanego gdzies w autoryzowanym serwisie .. koszt modernizacjii 8 tys zl .. a co do tych beemek .. fajna prawie sa jak nasze bo przeciez z naszych podatkow
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-05-31, 22:54
ubott napisa/a:
jeszcze bys sie zdziwil jak niektorzy jezdza...
niewsadza przeciez za kierownice byle kogo
widziales ja jezdza kierowcy z BORu?? tez maja tylnonapedowki
CO za problem wycisnac z takiego diesla 190 koni u mnie w miasteczku koles ma diesla 230 konnego czipowanego gdzies w autoryzowanym serwisie .. koszt modernizacjii 8 tys zl .. a co do tych beemek .. fajna prawie sa jak nasze bo przeciez z naszych podatkow
toż to teraz taki polski "Cobra, oddział specjalny"... cy cuś normalnie...
ale ogólnie pochwalam wdrożenie Tej marki do szeregów policji.
przynajmniej "nie będzie żaden golf czy opel pluł nam w twarz..."