Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-05-28, 17:21
lesiek napisa/a:
O TRUSKAWKA (tu pisze truskawka, a nie k...otlet) TO korzuch napewno jest w to wplatany
sory Bruner ze mieszam w temacie ale w sumie OT
Nabijasz wiecej postow niż Łukasz i Yaku razem wzieci(6,43 posta dziennie!!!) może lepiej przestań siedzieć tyle przy kompie bo w szkole bedziesz miał problemy i matury nie zdasz, albo może zajmij sie reklama swojej strony bo widać ze tylko ty na niej przebywasz, i przestań pisać ciągle truskawka, przez ciebie to sformułowanie straciło to cos co miało przed tym jak zacząłeś tego używac, był fajny klimat, a teraz truskawka jest wszedzie
ciekawe co korzuch na to? pewnie zlewa cie.....
Co Ty mówiesz, nie reklamuje swojej strony, w tej chcwili jest zarejstrowanych tam 8 osób, z reszta to nie Twoja sprawa Troche przesadzasz, bo szczerze mowiac nie znasz mnie i nie wiesz jaki jestem, nie jest zadnym dzieckim neostrady, bo ja za internet SAM płace, sam na niego zarabiam wiec moge sobie siedziec na takich forach jak mi sie podobajai moge nabijać tyle postow ile chce, zaloze sie ze w twarz byś mi tego nie powiedzial, mial bys wielkie ....... w porach, i prawde mowiac to Ty jestes dzieckiem Neostrady (nie obrazajac tutaj userow Neostrady) Moze i jestes odemnie starszy, ale nie koniecznie mądzejszy, a jak Ci sie cos nie podoba, to nie musisz zwracać uwagi na moje posty. Strasznie mnie rozbawiles tą wypowiedzią Staruszku
A co do korzucha, to to byl żart, bo zawsze jak jest korzuch na ShoutBox'ie to jest i Pioter W. wiec pomyslalem ze jest to jakies powiazanie korzuch - jezeli Cie urazilem to przepraszam Napijemy sie piwa w Rzemieniu
misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu
Pozdrawiam lesiek
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-05-28, 18:07
niestety nie bedzie mnie w rzemieniu a co jakbym był to bys mi pokazał??? lol
no ja mam wielkie jaja w portkach a skąd ty to wiesz??? co w tym trudnego powiedzieć komus ze pisze za duzo postów?? jezu.... nie zachowuj sie tak ze jak mu pojade to sie bedzie bał
nadal uwazam tak samo
i nie w nikam skąd masz internet
aha nie powiedziałęm ze reklamujesz tylko zebys rozreklamował!!! czytaj uwaznie bo przyda ci sie na mature z polskiego(pierwsza czesc to czytanie ze zrozumieniem a potem wypracowanie.... to tak zebys wiedział co cię czeka
jak sie zastanowie to cos jeszcze dopisze narazie nie mam czasu
aha a ty bedziesz swoja w rzemieniu czy jak???????
Ja od samego początku miałem wątpliwości co do osoby PioteraW... niby taki spokojny... zawsze na uboczu... kryjący sie po kątach... chodzący w pewnej odległości za grupą... niewiele mówił... dużo słuchał... zawsze cos tam notował swoim czarnym długopisem w swoim czarnym notatniku... taki cicho-ciemny... w zeszłym toku zamówił koszulke ALE BEZ WŁASNEGO NICKA... ślub tez wziął przktycznie potalemnie... niegy nie było wiadomo co mu po głowie chodzi (bo czesto zakładał kaptur i nie było widać co tam mu łazi)...
no ale w końcu ktos sypnął... i sprawa PioteraW ujrzał światło dzienne... teraz juz oczu nie zamydlisz nikomu PioterzeW... - mamy cie jak na widelcu... rzekłbym jak na srebrnej tacy...
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
sam na niego zarabiam wiec moge sobie siedziec na takich forach jak mi sie podobajai moge nabijać tyle postow ile chce, zaloze sie ze w twarz byś mi tego nie powiedzial, mial bys wielkie ....... w porach
nikogo nie interesuje kto ci placi za neta!! a co do nabijania postow to rzeczywiscie niektorzy tyle ich napierdala@# ze sie rzygac chce. jak wlaczam forum to zastanawiam sie czy bedzie z 15 postow (z 350 nieprzeczytanych), ktore w mniejszy lub wiekszy sposob mnie zainteresuja.
aaaaa
ja ci chetnie powiem w oczy w rzemieniu zebys nie nabijal tyle postow.....
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Ubott - Ok, czekam, ale zle mnie zrozumieliscie Chodzilo mi o to ze jest dozo ludzi ktorzy sa odwazni tylko przez internet, a jak przychodzi co do czego, to sraja w gacie.
Dobra, musze zeczywiscie presatac nabijac te posty A nich wam bedzie
korzuch - Wiedzialem ze jestes agentem 8)
Lesiek, zanim nastepnym razem bedziesz komus grozic, to radze Ci sie bardzo dobrze zastanowic.
Koniec offtopu, wracamy do sprawy Piotra W
Jescze tylko jedna zecz napisze, nikomu nie grozilem, napisalem tak:
"misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu"
Bo chcialem wszystko wyjasnic wszystko pokojowo przy piwie
A Miesza - Tobie radze sie zastanowic zanim napiszesz, ze ktos jest dzieckiem Neostrady, dziekuje za uwage
A co do Piotra W. - to wydaje mi sie, ze przebywajac na tym forum szuka bylych agentow SB
Najlepsze jest to, zze slynne "Bruner, ty swinio!" nigdy w tym filmie nie padlo. O ile sie nie myle to Hans powiedzial do kogos cos w stylu "Bruner to swinia". Ale przyjelo sie inaczej
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-05-30, 16:31
lesiek napisa/a:
Bruner napisa/a:
Lesiek, zanim nastepnym razem bedziesz komus grozic, to radze Ci sie bardzo dobrze zastanowic.
Koniec offtopu, wracamy do sprawy Piotra W
Jescze tylko jedna zecz napisze, nikomu nie grozilem, napisalem tak:
"misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu"
Bo chcialem wszystko wyjasnic wszystko pokojowo przy piwie
A Miesza - Tobie radze sie zastanowic zanim napiszesz, ze ktos jest dzieckiem Neostrady, dziekuje za uwage
A co do Piotra W. - to wydaje mi sie, ze przebywajac na tym forum szuka bylych agentow SB