Pablo po sezonie sprzedawaj motór i zabieraj się za kolejną beemkę zajeb*** Ci to wychodzi...
pozdro!
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-05-24, 08:15
urbi napisa/a:
kurde ......... myslalem ze sie LoveJoy znalazl a tu TYLKO beemka
pozdro!
ps. mam nadzieje ze nie jeździ nią żaden rzeźnik !
buhahahahaha ja jak zobaczyłem ten temat to tez myślałem ze chodzi o LoveJoy-a a tu klapa
co do betki musi być miło zobaczyć swoja betkę jak ładnie lata bokami, na ja niestety swojej nie zobaczę. najwyżej jej serce w jakimś Turingu
no z Jackiem juz w poznaniu rozmawialismy ze chyba to ta Twoja. Wspominales, ze ktos ja skasowal. a tu taka niespodzianaka. w poznaniu radzil sobie srednio brakowalo mu mocy. ale w bydgoszczy ladnie smigal
Wysany: 2007-05-24, 10:13
jak gadałem z Baurem, to ja mojej starej nie chcę oglądać, bo podobno mógłbym konkretną łzę uronić - taka żałość
Kolejna walka rozegra się między Marcinem Wosio w granatowym BMW E30, a Pawłem Trelą w Fordzie Sierra. Marcin ucieka, Paweł goni. Odległość między zawodnikami od startu jest ogromna. Marcin Wosio pokonuje kolejne metry zupełnie niezagrożony przez jadącego w oddali Pawła. Prawy ciasny zakęt.. prosta.. wejście w lewy ciasny zakręt.. I spin! Marcin obraca auto stając w poprzek toru po wewnętrznaej zakrętu. Zbliża się Paweł.. cały czas jedzie w poślizgu.. Wchodzi w lewy zakręt.. nawierzchnia jest tu nachylona do wewnętrznej. Czy Pawłowi mimo to uda się wyjść na zewnętrzną i ominąć blokujące go BMW? Chyba nie.. Paweł hamuje.. Chyba nie starczy mu miejsca! Sierra uderza w bok BMW! Na szczęście prędkość nie była duża, więc na granatowym E30 pojawiają się jedynie rysy i drobne wgniecenie. Gorzej jest ze Sierrą - leje się z niej płyn chłodzący. Zawodnicy zjeżdżają z ocenianego odcinka.. Ta para nie wykona już drugiego przejazdu - Paweł Trela musi zająć się chłodnicą w swoim Fordzie. Do dalszych rozgrywek przejdzie Marcin Wosio.