hehe takie se - efekt psuje to przytarcie na zderzaku - skutek neudanego boka hehe dzieki wielkie za dobre slowa. doprowadze ja do porzadku w najblizszym czasie i znowu zrobie pare fociszy. pozdro
is lippe szurala by po ziemi pas przedni pomalowany jest w kolor jakiegos mercedesa stad taka roznica w przyszlosci w planie sa halogeny ale to jak beda fundusze pozdro
kuni tysionpincet jakos ...
pokazywalem jak bylem maly ... nufki funkiel ate pałerdiski- podziekowania dla Lorda Lukasza za zalatwienie w promocyjnej cenie nie widac ich zza borbetow ale przeciez nie o to chodzi
nufki funkiel ate pałerdiski- podziekowania dla Lorda Lukasza za zalatwienie w promocyjnej cenie
Promocyjnej ? w żadnym sklepie, w żadnej hurtowni, na allegro i wogule nigdzie za tyle byś nie kupil, za używane więcej chcą
Co by nie było to beemka napewno Ci sie odwdzięczy za ładne tarczki, moja już podziękowała za zamiane bębnów na tarczki bo przestał dyfer sie nabijąc
kuni tysionpincet jakos ...
pokazywalem jak bylem maly ... nufki funkiel ate pałerdiski- podziekowania dla Lorda Lukasza za zalatwienie w promocyjnej cenie nie widac ich zza borbetow ale przeciez nie o to chodzi
Urbi wiem kto ma halogeny na sprzedaż za dobra cene... bo beemka w dupala była walona ostro... jakby co to pisz, podjade sie spytac czy jeszcze są, ale były bez ramek. Same halogeny szt 2.
witam
dawno nic sie tu nie dzialo wiec postanowilem wrzucic jakas fotke tym razem jest to fota spod maski - na weekendzie pojawi sie moze cos z zewnatrz
na zywo wyglada bomba jeszcze musze polakierowac gorna czesc chlodnicy i zrobic pokrywe na akumulator
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach