Wysany: 2007-05-23, 11:03 Re: WARSTEINER W BMW TRENDS
nerwowy46 napisa/a:
WITAM WSZYSTKICH WARSTEINER ZNÓW MIAŁ SESJĘ DO GAZETY TYM RAZEM DO BMW TRENDS. CIEKAWE CO TYM RAZEM NAPISZĄ
Fajnie bedziemy w tej samej gazecie w najbliższym czasie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie nie sprzedałem powiem cie że nawet za te 15tysi bym się zastanawiał. jakoś by mnie serce bolał zostanie ze mną do końca coś czuję. A ty Kirek tez miałeś sesję? tak ?dobrze rozumiem? to znaczy nie ty ale twoja niuńka? a kiedy ma wyjśc? wiesz?
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie nie sprzedałem powiem cie że nawet za te 15tysi bym się zastanawiał. jakoś by mnie serce bolał zostanie ze mną do końca coś czuję. A ty Kirek tez miałeś sesję? tak ?dobrze rozumiem? to znaczy nie ty ale twoja niuńka? a kiedy ma wyjśc? wiesz?
Narazie to tajemnica ale zdjecia do srody (przyszłej) trzeba dosłac.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
buehehehe ja sobie przynajmniej moge z bliska dotknac poamacac i zobaczyc kiedy chce na zywo w niedziele zajrzyjcie do chorzowa na zlot to sobie tez zobaczycie aha maciek gratuluje po raz kolejny sukcesu
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Oczywiscie komentarze pod artykulem sa pierwsza klasa - Maciek jest chamem, prostakiem, szpanerem i cwaniakiem w beemce ktory przyjechal tam wyrywac :cenzura: pod knajpa i musi pokazac ze jest lepszy. Przewaznie olewam teksty o karkach w BMW cieplym moczem, ale tym razem musialem wtracic swoje 3 grosze.
Z tego co sie orintuje (bez obrazy) nerwowy46 mial wypadek na motorze (w GT tak kiedys wyczytalem) i ma nie dokonca sprawna lewa noge, a zaloze sie ze 90% piszacych te komętarze nie wiedza o tym i pisza głupoty, a wg. mnie, jemu bardziej wono tam zaparkowac, niz komu innemu nerwowy46 - Powiedz szczerze, czy to prawda nie jest Mam nadzieje ze juz wracasz do zdrowia.
Jezeli Cie urazilem moja wypowiedza, to przepraszam, nie chcialem Cie obrazic
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Lesiek, Nerwowy jest na tym forum o wiele dluzej od Ciebie i wszycsy dobrze wiedza kim jest i znaja jego historie a wielu z nas zna go osobiscie, nie musisz nas uswiadamiac.