_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-07, 11:14
pozowane pozowane to był jedyny dzień podczas swapowania w którym byłem w miarę czysty i podobny do ludzi, apatat ustwiłem na taborecie i pstryk a to z wyciągarką autentyk przyszedł tata i mi zrobił, 15 minut później silnik juz siedział na miejscu.
a musiałem się tak przesadzać do tej wyciągarki bo nie miała opcji opuszczania i musiałem majstrować przy zapadce i powoli opuszczać ręką, szkoda że nie byłem wtedy na tym forum aktywny bo może zorganizowałbym sobie kogoś do pomocy a tak to sam musiałem się ze wszystkim mordować
Mój {biiiiip} Moskwicz Cabrio (robił szał wśród moich młodych koleżanek)
- Miłość do Cabrio pozostała do dzisiaj...
A teraz zagadka: gdzie jest mlody gasper??
Wysany: 2007-05-07, 11:51
miałem takiego samego moskwicza, raz kolega mnie tak rozpędził że straciłęm panowanie i wjechałem w siostrę jak stała z kolezankami i poszła szyba i kierownica
GASPER nie będe sie bawił w "wyteż wzrok" ale na bank gdzieś tam jesteś z jakąś dziewczynką i platacie figle
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-07, 23:46
chłopaki a macie jeszcze te moskwicze? bo ja mojego skasowałem doszczętnie jak robiłem mu pierwszy w życiu tuning i chciałem młotkiem zrobić garb na masce bo byłem zauroczony tym z opla rekorda:D
no ale 5 latek nie wiele ma jeszcze precyzji w ręce a młotek ciężki i jednym słowem z tego wyszło
teraz mam plan wykombinować takiego moskwicza i odrestaurować żeby wspomnienia wróciły, a jak juz zrobię to dam Wam się przejechać
ps a młody gasper to nie taki chudziutki prezes kąpieliska co stoi w wodzie tak mniej więcej na środku ale bardziej z prawej?
a co to dziewczyny się wstydzą pokazać, niedobrze trzeba będzie zwerbować szybko jakieś może też moskwiczami jeździły
ja pamiętam, że też śmigałam moskwiczem - należał do mojego brata ciotecznego albo dwóch starszych sąsiadów, próbowałam ustalić wczoraj do kogo, ale nikt sie nie chciał przyznać a zdjęcia z dzieciństwa wkleję w terminie bliżej nieokreślonym, nie mam skanera w każdym bądź razie byłam gruba jak byłam mała - mama twierdzi, że ciężko mnie było upchnąć w spacerówkę
Dawid zrób sobie z tego moskwicza e30 alpina. wstawimy jakiś silnik od kosiarki, zywica i jakieś soczewki na przód i bmw jak znalazł dla przyszłego potomka. niech dziecko sie uczy od tatusia od najmłodszych lat, a wtedy i wujek coś też pomoże.