WItam wszystkich, przedstawiam swoje autko, otwoz jest to bmw e-30 320 touring, z wyposazenia ma wspomaganie czarna skorzana tapicerke, elektryczne szyby, elektryczny szyber, nivo, kierownice raid HP, koła Azev 17x8,5, zawieszenie bilstein, przod lampy z ringami i czystym szklem, jesli cos pominalem smialo pytajcie, czekam na ocene mozecie sie smialo przyczepiac do tylnych lamp - mnie tez z poczatku nie podchodzily - ale sie przyzwyczailem.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-02, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Ładny Touring, tylko naklejki na tylnej szybie niepotrzebne i te lampy trochę dziwnie wyglądają, ale nie tragicznie. Ogólnie mi się podoba - trumniaki są najlepsze
Co do lamp to mam mieszane uczucia jak by te z przodu miały xenon to by było fajnei bo ringi w odpowiednim kolorze . . ., widze ze lubisz naklejki czy m isie wydaje czy kiedys miałes na tylnej klapie naklejke PLNY
Pikna bo czerwona, pikna bo zadbana, pikne ma wałki i wogóle jest bardzo łądna... widziałem już na kultstailu 8) Jedeyne co to lampy i naklejka .... powtarzam się ?
Do lamp bym się raczej nie przyzwyczaił.... nalepka kwestia gustu ale też mi nie pasi
Brawo kolego, jest piękna
[ Dodano: 2007-04-17, 09:41 ]
.... a i dokłądke na przodzie polecam pod kolor auta.... zdecydowanie lepiej by było
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
No to mnie to powaliło na kolana pieknaaaaaaaaaaaaaaaa.
Swiatła z tyłu - kwestia gustu.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dziś w okolicach godziny 11-tej widziałem staszka w Płońsku-nawet jechałem za Tobą dłuższy czas.Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na E-30 w kolorze złoty metalic za Tobą?
Na żywo auto robi jeszcze lepsze wrażenie niż na fotkach,a szczególnie felgi.