No i I Mecz Kartingowy BK vs. FKP za nami. Impreza naprawdę się udała - gratulacje dla organizatorów całego tego przedsięwzięcia . Walka była zacięta i bardzo wyrównana, tak więc szykuje się rewanż.
Tak jak już na torze wspominałem, jeżeli będę miał czas i możliwość, to mogę podjąć się organizacji następnego takiego meczu na torze Imola w Piasecznie.
Dzięki wszystkim za rywalizację i oby więcej takich imprez.
Pzdr.
nie ... dostaliśmy w końcowym rozrachunku o 0.08sekundy ... SŁOWNIE osiem setnych sekundy Szkoda, ale kto by się tam przejmował taką przegraną, co prawda zaraz ktoś uszczypliwy wtraći "it doesn't matter if you win by an inch or a mile ... winnning is winning" Ale zabawa była niekiepska i taką przegraną nie ma się co przejmować ... Ja jestem za duży, Grucha Sr. był zmęczony a reszta siekała ostre czasy.
Dyplomy i pucharki są bardzo ładne. Gratuluje MAXowi za najszybsze czasy i chłopakom z FKP za rywalkę.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez LUKAS 2007-04-29, 17:12, w caoci zmieniany 1 raz
Niestety przegraliśmy ale zaledwie o 0,08 setnych sekundy...szkoda ale bywa i tak....Odegramy się następnym razem....
Grucha nie byl zmęczony tak jak napisal Smasher tylko Grucha był wczorajszy....
Osiągałem słabsze czasy niż zazwyczaj....
Podziękowania dla Sibiego i Lukasa za zorganizowanie meczu..Było naprawde super...
Pucharki i dyplomy zajefajne...
Gratulacje dla:
- Focus Klub polska za mecz no i oczywiście gratuluje wygranej....
- Maxa za najlepszy czas okrążenia i zajęcie 1 miejsca
- Sibiego za zajecie 2 miejsca
- gruchy juniora za zajęcie 3 miejsca
Jak widać zawodnicy z BK zajeli 1 i 3 miejsce niestety to nie wystarczyło do wygranej...liczy się drużyna i FKP okazali się tym razem lepsi....
Dzięki i pozdro
_________________ Moje Dwie zabawki:
E46 328Ci 99'
E30 318is 90'
GG: 8699481
BokiemMogęWchodzić
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-04-29, 18:50
przykro mi ale nie byłem wstanie dotrzec do was.
w nocy tak przemarzłem ze ledwo na moto wsiadłem a jak dojechałem do domu to ledwo z niego zsiadłem tak zimno było
gratuluje
pozdro
PioterW, czasy były mierzone sprzętem profesionalnym, tzn. pentla w nawierzchni na lini start/meta, czujki w każdym karcie i wszystko puszczone przez komputer.