wiecie co jestescie szmaciarze dowiedzialem sie jacy naprawde jestescie zbieracie te swoje jebane skladki wszystko idzie miedzy was truskawka na tym fotum to licza sie tak naprawde 3 gora 4 osoby ktore to nakrecaja jestescdie jebane lamusy smiejescie sie z wszystkiego co sie wam nie podoba a nie to sie liczy liczy sie szacunek a nie to ze jeden lubi spojlery drugi audio a inny palenie gumy!!! brakuje wam szacunku do innych posiadaczy tych pieknych aut a nie smiejecie sie z karzdego. jeden lubi jezdzic na wrotkach a inny zbiera znaczki i to nie zanaczy ze jest gorszy i ze jest frajerem poprostu szanujcie innych bo nie wszyscy sa tak pojebani jak wy!!!! i wiecie co ten szacunek jest w jungs gang tam mozna liczyc zawsze na kogos dzwonisz do kolesia ze potrzebujesz pomocy np o 4 rano on nie stega ze spi on mowi tylko gdzie nie licza sie km oni zycie za siebie by oddali a wy co w macie zdzieracie tylko siano z siebie i wyjebki sobie nawzajem robicie jak jednemu dekle od borbetek sprzatneliscie jestescie lamusy!!!!
!! Autor postu dostał BANA ! ! - Kumulacja przewinień i wulgaryzmów w jednym poście
_________________ GUJO sprowadzony na nowa droge
http://bmwe30.vgh.pl/news.php
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-04-24, 07:48, w caoci zmieniany 2 razy
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-04-24, 00:28
Chłopaku....ochłoń....bez przesady jeden temat starczył...
o co Ci wogóle chodzi bo chyba nie czaje o co tak mięsem rzucasz.....
Jak chciałes żeby Cie wywalili wystarczyło napisać....
PozdrOOfki...
p.s.
i weź jakieś ziółka wypij może Ci lepiej będzie....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
bo sie dowiedzialem co tu sie dzieje sam powiedz co to za klub skoro sie smieja z wszystkich co maja inne poglady na tuning??? to jest powalone wedle mnie szanuje sie czlowieka nie wytyka sie go palcami powinniscie byc rodzina i zeby wszyscy mogli na siebie liczyc wtedy jest ten klimat a u was co na forum to tylko kilka osob sie liczy i nikt wiecej co oni powiedza to wszystcy mowia ze jest super nawet jak tak nie jest oni dyktuja prawa i co jest fajne a co nie!!!!!!!
Wysany: 2007-04-24, 00:40
No ale weź pod uwage ile tu jest ludzi i ze nie da sie takiego nastroju utrzymać o jakim piszesz...
masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć...
przeciez wiesz ze po Twojej akcji Cie usunął i tez wiesz dobrze że później będziesz obgadywany...
To sie własnie nazywa trzeźwe myślenie...trzeba tak sie wypowiadać żeby wyrazić co sie czuje i uważa przy tym mająć możliwość obrony swojego zdania...
PozdrOOfki...
ja cie rozumiem moga mnie wywalic moga sie ze mnie smiac jak to wczesniej robili ale unikne przystapienia do klubu w kturym nie liczy sie tylko to co napisze gora bo oni sa super bo oni sa wszystkim i oni dyktuja co i jak ma byc jak maja auta wygladac a jak tak nie zrobisz to sie dopierdalaja i wysmiewaja niech sie z siebie posmieja jabane lamusy.
KORDI napisa/a:
masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć...
widzisz wiesz o co mi chodzi i pewnie sam wiesz o co chodzi tylko wolisz to przemilczec i zachowac dobre zdanie no ok ale ja mam ich gdzies
gujo997, ale przecież nikt ci niczego nie narzuca, może się coś komuś nie podobać np. w twoim aucie, ale ono jest twoje i ty je najwięcej bedzięsz oglądał, olewaj szyderstwa itp..
nie wymiękaj...
Wysany: 2007-04-24, 00:56
Dokładnie nie pamietam już kto,ale wiem że przez baaardzo jeden z forumowiczów miał e30 chyba na raigera ospojlerowaniu...
były szyderstwa ale wkońcu sie skończyły....
nie pamietam tylko kto to był...
PozdrOOfki...
ale powiedzcie czy nie mam racji tak jest. sami dobrze o tym wiecie a jak nie to poczytajcie forum i zobaczycie kto tu jest gosc a kto szmata i odrazu widac kto napedza to cale forum liczy sie kilka osob a reszta to juz nie.
[ Dodano: 2007-04-24, 01:00 ]
a ja pierdole to ze sie ze mnie smiali tyko wkorwia mnie takie cos co oni tu odpierdalaja
Wysany: 2007-04-24, 01:06
Gujo...ale to przeciez cały świat jest tak skonstruowany że jedni sie liczą bardziej od innych.....
chodziaż by z tego względu że jakby każdy mógł tyle samo na forum to by sie burdel zrobił....
Ktoś musi utrzymywać kierunek forum....
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie bo szkoda nerwów....
PozdrOOfki...
ty to chyba tez widzisz i wiesz o co mi gokladnie chodzi tylko wolisz przemilczec spoko lu tylko ja nie czaje wiary co maja podzial gora kilka osob a reszta to cwele
[ Dodano: 2007-04-24, 01:13 ]
pisalem ze pozanlem gerta to truskawka menel go og wiesniakow wywywa a to jest ktos na kogo mozna liczyc wiem ze jak bede :cenzura: gdzies autem zjebie mi si elub bede w potrzebie dzwonie i wiem ze zaraz bedzie do mnie jechac z pomoca cala armia ludzi na ktorych zawsze mozesz liczyc i to jest to wlasnie o to chodzi
nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!!
nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie
Wysany: 2007-04-24, 02:04
Gujo....po tej wymianie zdań wyszedłem sobie zapalić i zaczołem myśleć o tym co piszesz...
Masz racje...ale tylko po części...
Zgadza sie..jest pewna grupa osób które napędzają to forum i nażucają styl,ale zwróć uwage że to nie są klubowicze a forumowicze więc czemu obrażasz klub...
Do tego jest to pare osób a obrażasz i klub i całe forum na którym jest kilkadziesiat osób i napewno bardzo wiele z tych osob jest zajebiście wartościowa bo też znam troche osób...takze naprawde nie generalizuj i nie uogólniaj..
Bo widzisz...tym tekstem uogólniłeś wszystkich tak jak sie uogólnia wszystkich posiadaczy beemek...
I zresztą na takjie samej zasadzie...masz złe doświadczenie z kilkoma osobai a teraz twierdzisz ze taki każdy jest...
To było naprawde nie fair...
PozdrOOfki...
Gujo na tym forum malo kto lubi tuning a ze cztery gura piec osub pisze wiecej postuw od reszty to co odrazu oni sa wazniejsi yaku pisze chyba najwiecej i co odpusc sobie
nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!!
Po pierwsze to co ty mozesz wiedziec o ludziach z KLUBU??Dam ci liste i napisz COKOLWIEK O KAŻDEJ z nich a pozniej dam ci listy UŻYTKOWNIKÓW forum i tez napisz cos o kazdnym z nich.Jak mozesz pisac cos na temat KLUBU jak nigdy w nim nie byłes i nie bedziesz??Prosze o wyjaśnie skoro jest ta GÓRA.
Rozgranicz FORUM a KLUB chyba ze nie potrafisz.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i :cenzura: mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke następny skowyt bitego psa won i :cenzura: sam jestes lamus i herbatnikowiec
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty
!! Autor postu dostał ostrzeżenie
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-04-24, 07:46, w caoci zmieniany 1 raz
yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke następny skowyt bitego psa won i sam jestes lamus i herbatnikowiec
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty
!! Autor postu dostał ostrzeżenie
Dobrze mówisz
Co to jest, kto to jest, żeby jechać po wszystkich użytkownikach i klubowiczach tego forum A tak w ogóle to what the fuck o co tu chodzi, czemu ten kolo się tak rzuca, Menel coś Ty mu zrobił Przyznaj się tu zaraz
frantic napisa/a:
nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie
Dokładnie tak jest - przynajmniej w Krk
p.s. może ktoś naświetlić troszkę bardziej tą sprawę czemu ta truskawka się ta drze