BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Łódź E30 wąska lampa 320i - zna ktoś?
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-04-18, 11:12   Łódź E30 wąska lampa 320i - zna ktoś?

Podoba mi się, bo wąska lampa, na zdjęciach (jak to bywa ) wyglada nieźle.

Zna ktoś to auto????

http://moto.allegro.pl/it...gu_okazja_.html

dzwoniłem, mówi, że były robione tylko zaprawki na nadkolach. tapicera prawie nówka, silnik na moje myty, ale kolo mówi, że nie.....

na ładnych felach i posadzona wyglądałaby kozacko.....

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-04-18, 21:59   

auto wyglada na zadbane ale kolor jak dla mnei nei bardzo i te kołpaczki :D
jak chcesz wiedziec czy ktos ja zna to zapytaj na bmwklubłódz :D

w weekend moze znajde chwile czasu zeby ja obejrzec bo mam szkołe . z rana sa wyklady to moge sie urwac bo pozniej to juz nie bardzo.moge jeszcze w niedziele po 17

dowiedz sie gdzie auto mozna ogladac i jak tam trafic z polibudy bo w lodzi to czesto cos tam remontuja a jak neie remontuja to sa jedno kierunkowe i ciezko gdzies dojechac :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-04-18, 22:16   

Moim zdaniem warta bliższej uwagi ! Środek jak nowy silnik raczej myty ale smaochód ogólnie sprawia bdb wrażenie ! :spoko: Łukasz może by było warto samemu się wybrać pociąg do Łodzi chwilka...

fivel 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Pa 2005
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-04-18, 22:57   

kolor w realu wygląda lepiej jak no foto....wiem bo mam chyba ten sam...auto wyglada ze ok, ale na kanał mozna by było postawic zeby sprawdzic jak podłoga...

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2007-04-19, 08:03   

Łukasz napisa/a:
silnik na moje myty, ale kolo mówi, że nie

i prawde mówi. niemyty tylko plakowany, tapicerka w stanie IDEALNYM a na pedałach, gumiaczku pod kierowcą i dywaniku u pasażera błoto :lol: :lol:

PS. wczoraj sie ustawiłem z tym z puław o 1700 na CPNie ale nie przyjechał, zaatakuje dzisiaj

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-19, 09:32   

kamil.k napisa/a:
auto wyglada na zadbane ale kolor jak dla mnei nei bardzo i te kołpaczki :D
jak chcesz wiedziec czy ktos ja zna to zapytaj na bmwklubłódz :D

w weekend moze znajde chwile czasu zeby ja obejrzec bo mam szkołe . z rana sa wyklady to moge sie urwac bo pozniej to juz nie bardzo.moge jeszcze w niedziele po 17

dowiedz sie gdzie auto mozna ogladac i jak tam trafic z polibudy bo w lodzi to czesto cos tam remontuja a jak neie remontuja to sa jedno kierunkowe i ciezko gdzies dojechac :lol:

byłoby extra gdybyś mógł oblókać lekko :) :!:

kolor może rzeczywiście nie powala, ale sam fakt, że mógłbym mieć zadbaną całkiem wąską lampę z 6 garami sprawia , że się wewnętrznie denerwuję :roll:

były robione zaprawki na błotnikach - tak powiedział, podobno jeździł nim jego ojciec, ma jakieś dokumenty potwierdzające przebieg......Ale sam nie wiem, bo ma kilka aut na aukcjach i motor. Handlarz?

Wszystkiego dla Ciebie sie dowiem oczywiście :)

[ Dodano: 2007-04-19, 10:34 ]
nokerman napisa/a:
Łukasz napisa/a:
silnik na moje myty, ale kolo mówi, że nie

i prawde mówi. niemyty tylko plakowany, tapicerka w stanie IDEALNYM a na pedałach, gumiaczku pod kierowcą i dywaniku u pasażera błoto :lol: :lol:

PS. wczoraj sie ustawiłem z tym z puław o 1700 na CPNie ale nie przyjechał, zaatakuje dzisiaj

moze i lepiej, ze jest to błoto - jest realniej :D

plak na gumach przy silniku też oczywiscie zauważyłem.

Kolo moze jeszcze troche ponegocjować i myslę, ze gdyby wytargowac 3800 byłoby chyba nieźle????

P.S. Ok, Noker, rzuć okiem jeszcze na tą sprowadzoną bociankę z Puław :)

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-20, 07:01   

Łukasz wewnętrzne zdenerwowanie - :shock: :lol: text jak z Monty Python's :spoko:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-21, 17:06   

obejrzałem, progi bierze rdza nie bardzo, ale bierze, prawdopodobnie od środka, ognisko rdzy na pasie tylnym, przy lewym progu także, po odsunięciu szyberdachu ogniska rdzy po obu stronachprzy chowaniu się dachu....
Nadkola pomalowane na rantach od środka jakby pędzlem....

trochę rdzy od środka na pasie przednim...

Plusy - bardzo zadbane wnętrze, nic nie trzeszczy , deska rozdzielcza wyglada jak nowa, tapicerka o kolorze dyskusyjnym, ale jak nowa, tunel środkowy nie trzeszczy...

Silnik pracuje idealnie równo ok 700 obr na luzie po 2 min rozgrzaniu, wkręca się bez problemów....jak "pszczółka " jak mówią....

W bagażniku komplet narzędzi :shock: nowiutka felga BMW :shock: i nowiutki zapas UNIROYAL :shock: facet ma auto podobno 2 lata...

auto myślę do wzięcia za ok. 3500pln, ale powiem szczerze, że blacha mnie ciut przeraża (choć straszna nie jest...)

wróciliśmy z niczym :(

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2007-04-21, 20:59   

ee a ja dzwonilem przed 20 do goscia i sie umówilismy na jutro na ogladanie w ksawerowie czy gdzies tak :D

dzisiaj nei mogłem bo mialem zaliczenia i laborki :cry:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-21, 22:12   

kamil.k napisa/a:
ee a ja dzwonilem przed 20 do goscia i sie umówilismy na jutro na ogladanie w ksawerowie czy gdzies tak :D

dzisiaj nei mogłem bo mialem zaliczenia i laborki :cry:

zobacz, chętnie poznam Twoją opinię :)

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2007-04-22, 18:23   

nie no jak napisales ze byłes ogladac to ja olałem ogladanie :P

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-04-22, 23:44   

Łukasz a moze tym bys sie zainteresował: http://moto.allegro.pl/it...olecam_bbs.html
jakbym nie kupił swojej tydzien temu to pewnie to było by na pierwszym planie, troche pracy i m20 by siedziało pod maska, ale ty pewnie sie nie skusisz, widac ze szukasz samochodu prawie jak z salonu, pewnie przez swoje klijo taki wybredny jestes....

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-23, 08:51   

misza napisa/a:
Łukasz a moze tym bys sie zainteresował: http://moto.allegro.pl/it...olecam_bbs.html
jakbym nie kupił swojej tydzien temu to pewnie to było by na pierwszym planie, troche pracy i m20 by siedziało pod maska, ale ty pewnie sie nie skusisz, widac ze szukasz samochodu prawie jak z salonu, pewnie przez swoje klijo taki wybredny jestes....

dzięki, ale po przemyśleniach, na dzień dzisiejszy odrzuciłem definitywnie pomysł E21. Za dużo pracy trzeba włożyć, aby auto doprowadzić do stanu idealnego. Poza tym blacha nie miała ocynku.

W tym momencie szukam tylko E30, fakt w stanie bardzo dobrym, nie przeczę, ale po prostu doszedłem do wniosku, że jeśli już coś kupić to naprawdę dobrze i przemyślanie. Ma być sedan lub coupe ze wskazaniem na coupe, silnik najlepiej M20B20, choć nie pogardzę bardzo ładnym M40 czy M10....Kolor nie gra za bardzo roli - najważniejsza zdrowiutka blacha i mechanika w stanie znośnym, nie agonalnym. Może nie prawie jak z salonu, ale auto musi być cacy :D
Wierzę, że w końcu znajdę takie auto.

misza 

Wysany: 2007-04-23, 12:21   

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2547799 a ix?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2618891 tylko te lusterka dodatkowe...
http://moto.allegro.pl/it..._kochane_p.html ta koles mi chciał za 4k opchnac bo podobno potrzebuje kasy... ale to było z 3tyg temu
http://moto.allegro.pl/it...bmk_extra_.html nawet fajnie wpasowane fotele z e36 fajnie wyglada

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-23, 17:17   

do ostatniego wysłąłem maila i czekam na odp. , ix odpada, z tym od 325 gadałem, mam od niego zdjęcia - auto zjada rdza, to 320... chyba raczej odpada....

Bagor 

Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-04-23, 17:57   

Jak szukasz jakiś szrotów za 3 tys. złotych to się nie dziw, że nic nie możesz znaleźć. Jak ktoś ma zadbany egzemplarz to tanio nie sprzeda, jeśli w ogóle sprzeda. Ja naprzykład mocno bym się zastanawiał czy moją E30 komukolwiek sprzedać.

Tutaj ktoś sprzedaje tanią E30:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2539428
Wygląda fajnie, ale przebieg ma na pewno większy, co widać chociażby po kierownicy.

misza 

Wysany: 2007-04-23, 17:58   

Łukasz jak chcesz do jest 7demka do sprzedania 735i za 3100e, od zaufanego człowieka

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-04-23, 19:53   

ale fajniutka ta 7ka :D

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw