Miroll a jeden z wlaścicieli nie jeździz przypadkiem E30 w kameleonie po NH
Dobrze kombinujesz Jezdzil po NH, teraz wlasciciel ma ta E36 QP niebieską. Kameleon Farisa zostal pociety bo juz bidakowi sie zgniło i szpachla zewsząd poodpadała. E30 na borbetach odziedziczyła po nim koncowke wydechu i tylną lampe.
[ Dodano: 2007-04-15, 21:57 ]
lc123 napisa³/a:
widze ze fotki na uroczym były robione
własciel jedej z tych E30-stek chyba miał wczesniej takiego kameleona o ile sie nie myle?
przepiekne autka
Nie na uroczym a na szklanych domach na tym zakrecie pod blokiem nr 3:) Na uroczym to ja mieszkam Co do kameleona juz sie wypowiedzialem purchle i rdza go zjadly, podloga zgniła. Mam nadzieje ze zostanie godnie zastapiony przez e36 jak w niej wyladuje 2.8 szperunek i dostanie nowy kolor
Jesli ktos ma zamiar jechac 27 maja na zlot do Chorzowa to dobra wiadomosc udalo mi sie wyciagnac chlopakow - wszystkich trzech Bedzie mozna E30tki obejrzec na zywo:)
Więc może wszyscy sie zgadamy w jedno miejśce i razem wyruszymy Napewno tarnów też sie dołączy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Panowie z Krakowa, Tarnowa taki off top. kierujcie sie do Silesii City Center w Katowicach Tam slaski oddzial (lub jego czesc) bedzie na Was czekac Tylko trzeba cholera duuuzo placu zajac ))
Panowie z Krakowa, Tarnowa taki off top. kierujcie sie do Silesii City Center w Katowicach Tam slaski oddzial (lub jego czesc) bedzie na Was czekac Tylko trzeba cholera duuuzo placu zajac ))
No ja z samego krk biore ze soba na ta chwile 11 aut Nie wiem jak tarnow Ale oni tez chyba leca w kilkunastu.
P.S. Syntetix ty mieszkasz przypadkiem na Zgody za posterunkiem naszej jakze ukochanej Policji ?
Cos mi sie kojarzy ze 320 touringa tam widuje zaraz obok szkoly parkuje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach