Wysłany: 2007-04-14, 20:12 miroll & company ->> 3..
Witam!
Oto autka moich znajomych 3 braci, jedna wiara - BMW Dwie E30, jedna E36. W koncu udalo mi sie ich wszystkich dopasc w jednym miejscu, wiec bedzie zmasowany atak fotami!
Przepis na E30 2.5, nisko,ciemno , waska lampa, M-Tech I, swiezy lakier
Przepis na E36 kupic 2.0 do malowania, wladowac 2.8 bo najmniej przerobek, powyciagac ranty zeby weszlo 10 cali,gleba,M-Tech, auto do lakiernika
Sa jeszcze dwie fotki mojego parcha , ale jego juz znacie.
o kurde nie wiedziałem że w KRK są tak zajebiste e30 - obie kozaki na maxa, chyba nic lepszego nie można zrobić z e30 pozdro dla właścicieli - odwalili kawał porządnej germańskiej roboty
Strasznie dużo Germanistyki To lubie Czy ta e 36 nie była w tamtym roku w Toruniu Miroll ładnie przywaliłes z tymi fotkami.Tak e 30 wymiatacze też.Cholernie mi sie w e30 podoba taki pakiet stylizacyjny jaki ma teraz Menel w tej swojej.Nie do konca wiem co to za pakiet ale jest boski.Oby jak najwiecej takich germanców u nas .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
mi opadła szczęka ja zobaczyłem te fotki na gg w wiadomości od mirolla, piękne sztuki, szczególnie to pierwsze e30
Fakt faktem e30 na borbetach to ponoc pieky poganiacz, zeszperowany, silniczek 2.5 nikt tego nie moze dojsc
O autach bylo cicho bo te chlopaki nie maja dostepu do neta... Ja je namierzylem doslownie 200 metrow od miejsca gdzie mieszkam.... Tak to jest czlowiek szuka daleko a najciemniej pod latarnia
Postaram sie ich na jakiegos spota powyciagac, tylko problem jest taki ze mam kontakt tylko tel.
[ Dodano: 2007-04-15, 07:34 ]
wiechue30 napisał/a:
ciekawa sprawa bo właściciele e30tek marzą o e38, a nie wiedziałem że właściciele e38 marzą o e30 ale to taki OT
Teraz to jeszcze jeden wlasciciel E36 marzy o E30 (szczegolnie takiej jak ta 1 na borbetach).
[ Dodano: 2007-04-15, 07:36 ]
Kamil napisał/a:
Cholernie mi sie w e30 podoba taki pakiet stylizacyjny jaki ma teraz Menel w tej swojej.
Mowisz o M tech jedynce, ja tez uwazam ze jest bajeczny i koniecznie na waskiej lampie. Taki zestaw to przepis na najladniejsze E30 jakie moze byc.
Ostatnio widziałem tą pierwsza e30 na borbetach koło galerii kazimierz i byłem w szoku jak ja zaobaczyłem najbardziej zrobił na mnie wrazenie lakier!! i ta 2 e30 tez gdzies ostanio na miescie widziałem, a e36 jakos nie zwróciłem uwagi na nia . . . swietne beemki choc w tej pierwszej widział bym jeszcze czara helene.