BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
E34 M50B25 co powiecie ? - Kępno
Autor Wiadomo
SOER 
trzy dwa zero i

Pomg: 1 raz
Doczy: 29 Gru 2006
Skd: POZNAŃ
Wysany: 2007-04-12, 22:59   E34 M50B25 co powiecie ? - Kępno

Kumpel chce kupić te baware ile to może palić z sekwencja ? automat i touring ? ile ma do setki bo widziałem ze touring ma 9,2 ale pewnie w manualu, ma pięknego Nissan 300ZX jeden tylko taki jeździ po Poznaniu i jest właśnie jego ale szuka czegoś ekonomiczniejszego http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2532380 i jeszcze mam do Was pytanie od którego roku była pozioma nerka ? na pewno był już jakiś temat na co patrzeć przy kupnie takiego auta z takim silnikiem ale nie mogę znaleźć.. pomożecie :)

...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...

Pawel735 

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Sty 2006
Skd: Biłgoraj
Wysany: 2007-04-12, 23:30   

Napisane ze bezwypadkowy a przednie prawe drzwi to w kolorze bordo-róż, tylne lewe z reszta też

speed 
Michał

Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2007-04-12, 23:34   

Pozioma nerka :?: rozumiem że chodzi Ci od taką duża nerka pomiędzy lampami chromowaną :?: Nie jestem do końca pewien ale w 92 to już chyba powinna być. Jeśli chodzi o spalania to myślę ze w granicach 15-16 zakładając normalna eksploatacje powinien się kumpel zmieścić :)

p.s. gorszego koloru to chyba nie widziałem w piątce :maruda:

Every man dies... But not every man really lives...

SOER 
trzy dwa zero i

Wysany: 2007-04-13, 00:57   

Tak speed, właśnie o taką nerkę mi chodziło.. z tymi nerkami to wogle jakiś skecz bo nawet piątki z 94 roku maja tą małe nerkę widocznie wszystkie te auta są walone i składane z czego tylko jest. A ze spalaniem napisałeś LPG czy PB ??

alexil 

Pomg: 11 razy
Doczy: 24 Gru 2006
Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-04-13, 05:39   

Cytat:
A ze spalaniem napisałeś LPG czy PB

Moim zdaniem chodziło o LPG i 15 litrów przy tym aucie i mieście to chyba minimalny wynik nawet przy sekwencyjnym wtrysku....

Pozdrawiam

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-13, 07:23   

ta na zdjęciu to "wąska nerka" - auto z 1992roku roku więc ok... szerokie nerki były wtedy tylko w V8...
szeroki grill wszedł jako standart prawdopodobnie w maju 1994 - do każdej wersji, wcześniej można było sobie tylko zamówić jak się nie miało auta z silnikiem V - tak, przesiedziałem sporo na forach BMW, żeby to wyśledzić...

viktor 

Doczy: 21 Gru 2005
Skd: Piekary śląskie
Wysany: 2007-04-13, 07:30   

cena nie jest zła tylko te szambo... :cry:

Qba 

Doczy: 23 Maj 2004
Skd: Szczecin
Wysany: 2007-04-13, 13:24   

"szambo" sekwencyjne dobrze sobie daje rade :x z silnikiem m50 a płacic 60 -70 pln za 100 km to sorry ale ktoś kogo stać na takie wydatki kupuje nowsze autko, ale niema co, nie o to chodzi w tym temacie, jak dla mnie cena jest za niska dziwnie niska i to by mnie zastanawiało touringi chodzą po 12 - 15 tyśków wiec jedz oblukaj, dobrze sprawdz ten samochodzik

speed 
Michał

Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2007-04-13, 13:42   

Miałem na myśli lpg, myślę że przy sekwencji 16 powinno mu wystarczyć :)

Every man dies... But not every man really lives...

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-13, 13:43   

Qba napisa/a:
a płacic 60 -70 pln za 100 km to sorry ale ktoś kogo stać na takie wydatki kupuje nowsze autko

a tu sie mylisz...niektorzy wola odnawiac stare szroty. :mg:

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-04-13, 16:04   

beemka ladna, chyba jednak bita. cena mala zwlaszcza za sekwencje, m50 i touring. kumpel dojrzał widze skoro przesiada sie na bmw :]

SOER 
trzy dwa zero i

Wysany: 2007-04-13, 16:15   

southOFheaven napisa/a:
beemka ladna, chyba jednak bita. cena mala zwlaszcza za sekwencje, m50 i touring. kumpel dojrzał widze skoro przesiada sie na bmw :]

Nie że dojrzał ale Nissanem jest mu za drogo szuka ekonomicznego kombi które będzie na siebie zarabiało a Nissan zostanie jako hobby car... Napisałem jakiego ma Nissana zobacz co to i wtedy napisz czy dojrzał :wink: ..

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-04-13, 18:24   

SOER napisa/a:
southOFheaven napisa/a:

Nie że dojrzał ale Nissanem jest mu za drogo szuka ekonomicznego kombi które będzie na siebie zarabiało a Nissan zostanie jako hobby car... Napisałem jakiego ma Nissana zobacz co to i wtedy napisz czy dojrzał :wink: ..

spoko wiem jak wyglada 300zx i 4 uturbione cylindry nie robia na mnie wrazenia :] a beemkami zawsze bedzie drogo :mg: bez znaczenia czy 1,6 czy 4,4 :mg:

SOER 
trzy dwa zero i

Wysany: 2007-04-13, 19:49   

Nie sprzeczam się z Tobą bo każdy lubi to co lubi napewno jest się bardziej oryginalny śmigając 300ZX a beemka których jest pełno a nyska też ma RWD wiedz o co chodzi :P ...

P.S

3.0 V6 Turbo

________

Dzięki za wypowiedzi o ten beemce pojedziemy ją zobaczyć jeśli kumpel sie nie rozmyśli bo cos mówił jeszcze o B4 Avant..

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: