Wysany: 2007-04-06, 12:32 [E30] Robsy-M-Technic II
Ok pochwalę się nowo nabytymi felgami Borbet BS 16x9" ET30 na nowych oponach Toyo Proxes T1 215/40/16. Na zdjęciach trochę wysoko stoi,bo jeszcze nie wyjołem gum z tylnych sprężyn.Włożyłem 20mm dystanse na stronę,bo inaczj jazdy by nie było (trą o goleń Mc'Persona).Czekam na wasze opinie Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Grzesio 2009-02-27, 21:51, w caoci zmieniany 5 razy
bardzo ładnie
oponka lezy cudownie na feldze
mam takie jedno ale ....
co na przodzie robi jedna brewka
A huligany panie ktoś sobie pożyczył,a właściwie wyłamał,banda i nic więcej.Czepiają się porządnego samochodu
haha oni poprostu chcieli upekszyc twoje autko, po co ci jedna brewka musisz ja teraz sciagnac
tak poza to naprawde cos nowego ta felga nie oklepana ciekawa ale gleba musi byc wieksz a z przodu!!!
pozdro
bardzo ładnie
oponka lezy cudownie na feldze
mam takie jedno ale ....
co na przodzie robi jedna brewka
A huligany panie ktoś sobie pożyczył,a właściwie wyłamał,banda i nic więcej.Czepiają się porządnego samochodu
haha oni poprostu chcieli upekszyc twoje autko, po co ci jedna brewka musisz ja teraz sciagnac
tak poza to naprawde cos nowego ta felga nie oklepana ciekawa ale gleba musi byc wieksz a z przodu!!!
pozdro
Nie zdejmuje,bo nie bawem dojdzie druga i będzie git,mnie się bardziej podoba z brewkami niż bez Pozdro
Wygląda elegancko! Brewek się nie czepiajcie bo to kwestia gustu a o gustach się nie .... chociaż chyba właśnie po to jest forum Wgniota na tylnych drzwiach to też huligany?
Wygląda elegancko! Brewek się nie czepiajcie bo to kwestia gustu a o gustach się nie .... chociaż chyba właśnie po to jest forum Wgniota na tylnych drzwiach to też huligany?
No niestety,ale tak to jest jak się zostawia samochód w centrum miasta pod pubem,jakaś zadyma była i ktoś trafił w moją beemkę Ale postaram się to wypchnąć
fajna ta twoja furka i fele tez ladne. brewki out. wgniotka to wypadek losowy. a jesli chodzi o to ze w porownaniu do tylu jest taka szpara z przodu to szczegol. tez tak mam i nie wiem jak to zmienic.
fajna ta twoja furka i fele tez ladne. brewki out. wgniotka to wypadek losowy. a jesli chodzi o to ze w porownaniu do tylu jest taka szpara z przodu to szczegol. tez tak mam i nie wiem jak to zmienic.
Dzięki za pozytywne komentarze,co do tej "szparki" to właśnie niech ktoś się wypowie jak to w najłatwiejszy sposób zmienić Pozdro.
wgniot z tylnych drwi no i przód na ziemie, tylne lampy bym pomalował na czerwono i ta brewek out, a tak przyjemne autko.
Wgniota spróbuje usunąć suchym lodem jak to ostatnio ktoś pisał...Tylnie lampy będą miały czerwone kierunki i co do brewek,to mnie przekonaliście i je wywalam Pozdro