czy warto kupic e-36 1600cm 91 rok czerwona cztery furtki golas jedynie central alarm nowe opony amorki wymienione el.lusterka felga alu bardzo tanio ale klepia zaworki i bierze olej czy moze ktos wie co to za objaw klient mowi ze to przez zawory bierze olej jakies 0.5litra na 1000km ale nie chce mi sie w to wiezyc ja bym ja kupil bo mi sie podoba i to zawsze bmw czekam na odpowiedz dzieki pozdro
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Ostatnio zmieniony przez daniello 2007-04-04, 11:42, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-04-04, 11:20
zostaw sobie E30 - jeśli to E36 jest takie, jak piszesz, to będziesz muszony na wstępie w nie zainwestować i będzie Ci się gorzej jeździło
niestety e-30 sprzedane a musze wiedziec czy warto ja kupic czy to cos powaznego czy to tylko zawory bo bmw to bmw lepsze takie niz reno clio co a niestety nie mam kasy na dokladanie mam bardzodobra propozycje cenowa za nia nigdy nie widzialem e-36 za taka kase najtansza jaka znalazlem to za piec kola z kawalkiem do oplat a ta jest z wawy oplacona potrzebuje ja zostawic zonie bo ja jade do danii i wacham sie miedzy clio ktore chciala zona a tym bmw wolal bym to bmw bo ladnie wyglada a moj tescio jest mechanikiem to cos by podlubal by w niej czekam na opinie pozdro
korzuch zobacz caly silnik za 600zl to moze by poskladal z dwoch jeden co sa i tansze kosa silnik za 1000zl ale taki silnik to by zalatwil tanio http://moto.allegro.pl/it...mw_e36_1_6.html
[ Dodano: 2007-04-04, 12:44 ]
ale chcialbym sie dowiedziec co to za objaw mniej wiecej jest w tym aucie dlaczego bierze olej czy to mozliwe ze przez zawory help
Ostatnio zmieniony przez daniello 2007-04-04, 12:50, w caoci zmieniany 1 raz
pytam sie tylko bo jak ja kupie i wsadze drugi silnik za 1000zl to i tak nie bedzie wiecej niz 5000zl a blacha jest w dobrym stanie rdzy nie widac srodek nie porwany ogolnie ladna ch.j co ma byc to bedzie pozdro raz sie zyje najwyzej sobie makaron do zupy z niej zrobie albo zabiore na dzialke i bede z kurami mieszkal jak mnie zona wyzuci z domu pozdro
Ostatnio zmieniony przez daniello 2007-04-04, 12:59, w caoci zmieniany 1 raz
Jak klekocze to rozrzad umiera - typowa przypadlosc M40, gowniane hydroregulatory i walek z plasteliny. Niedlugo zacznie klekotac glosniej, bedzie coraz slabszy i bedzie wiecej palic, przestanie sie dokrecal do max obrotow pod obciazeniem i tak coraz gorzej. Naprawa nieoplacalna, chyba ze chcesz sie pobujac dluzej tym autem.Olej moze palic z roznych powodow, moze pierscionki, moze glowica. Generalnie remocnik sie kroi, drugi silnik jak kupisz to tez nie wiesz w jakim jest stanie i ile jeszcze polata. Olej to i poszukaj czegos lepszego. I trzymaj sie z daleka od najtanszych beemek, nikt bez powodu nie oddaje dobrego samochodu za pol darmo. Lepiej kup cos starszego w tej samej cenie ale w lepszym stanie niz jak najmlodszy za jak najmniejsza kase.