jeśli zdjęcia się powtarzaja to sorki, nie wiedziałem jak to zrobić
wiem że musze w tym autku jeszcze troche pozmieniać - fele to podstawa , skompletowałem w końcu cały rozrząd i teraz tylko czekam na mojego mechaniora , moze jeszcze jakaś dokładka pod przedni zderzak, widziałem coś takiego na forum, zbyt surowo tego nie oceniajcie, bo jeszcze tak naprawdę nie zaczołem nic przy niej robić
oryginalne dane to
Description
255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
428 WARNING TRIANGLE
520 FOGLIGHTS
564 INTERIOR LIGHT PACKAGE
687 RADIO PREPARATION
704 M SPORT SUSPENSION
812 ENGLAND VERSION
850 ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT
[ Dodano: 2007-03-31, 23:39 ]
to pełne dane, sorki
Vehicle information
VIN long WBABE52000EY60081
Type code BE52
Type 318IS (ECE)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering RL
Door count 2
Engine M42
Cubical capacity 1.80
Power 103
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour ARKTISSILBER METALLIC (309)
Upholstery STOFF KLEE/ANTHRAZIT (D6AT)
Prod. date 1995-08-22
Order options
No. Description
255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
428 WARNING TRIANGLE
520 FOGLIGHTS
564 INTERIOR LIGHT PACKAGE
687 RADIO PREPARATION
704 M SPORT SUSPENSION
812 ENGLAND VERSION
850 ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-04-06, 12:45, w caoci zmieniany 2 razy
Auto ładne choc szkoda że serce nie 6 żyłowe.Co na początek?Ja bym dał takie elementy które najbardziej zmieniaja czyli jakies zawieszenie które ułoży klinem bawarke,felge łądna 17 no i tył lampy biało czerwone i tylni spojlerek RAUS.To tak na początek a ogólnie fajnie tylko bezprzerwy bym szukał kierownicy i pedałow
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wow Pierwsza bunia Right Hand Drive na forum..Ale niczego sobie. I tak jak wyzej, felgi i lampy tyl m-tech a i szkoda ze na przodzie brakuje zderzaka m-tech-dziwne tyl i progi sa a zderzaka niema. Wiec powinienes zalozyc..A i ten spojler z tylnej klapy wyrzuc bo jakos wogole niepasuje. Silnik troche maly ale fajnie ze is bo zwykly 1.8 to lipa(szwagier ma jezdzilem i rewelacji niema). Pozatym ladniutka coupeja. Pozdro
dziękówka,zderzak chciałbym kupić, ale jakoś nie mogę nic znaleźć, co do spojlera to też niby oryginał ZENDER'a ale odkręciłem go bo chciałem go zdjąć i okazało się że chyba jest jeszcze przyklejony, nie chciał odejść, ale i tak to zmęcze, wywalam go , silnik małyto fakt następna napewno bedzie 6cio cylindrowa , myślałem nawet o swap'ie, ale is nie jest wcale taki zły, na rondach na 2ce idzie bokiem