ale nawaliles fotek. ledwie sie zmiescily na forum tyle ich jest. dawaj wiecej. na pierwszy rzut oka calkiem ladna. wydech chyba podobnie jak u mnie - masakra.
Zadbana jest , tylko problem mam z lakierem na zderzakach. Ktoś ją potraktował myjką ciśnieniową i odleciał. To pozostałości po poprzednim właścicielu. Już jestem umówiony z lakiernikiem na malowanie , nie wiem tylko czy polakierować też dół zderzaka w kolorze nadwozia czy zostawić tak jak jest. W dalszych planach przyciemnienie szyb i zmiana felg na 17tki
Masz taki sam kolor chyba jak na mojej, czy to lachsilber?? tyle że u mnie pod maską drzemie M20B25. Zdeźie maluj całe w kolor, tylko te listwy czarne zostaw i będzie OK
Parę dni temu przejechałem nim kota przy 120km/h, na szczęście nie połamał mi zderzaka, niestety halogen trzeba kupić razem z ramka montażową Kot chyba żyje:)
Parę dni temu przejechałem nim kota przy 120km/h, na szczęście nie połamał mi zderzaka, niestety halogen trzeba kupić razem z ramka montażową Kot chyba żyje:)
koty mają 7 zyc więc nie musisz się przejmowac
a tak powaznie całkiem niezła fura zakładaj te 17-tki maluj zderzak i na glebe Ją 8)
Ładna locha...
co do tych czarnych pasków na zderzaku,ja pomalowałem specjalną mieszaniną różnych farb(mat-połysk-taki chropowaty)teraz wygląda jak nówka orginał.... 8)
A co do gleby to looknij na moją piatke...uważam że tak powinno siedzieć e34....
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....