bardzo mi się kolor podoba, wydaje się mieć zdrową blachę, a, że golas...? no to mniej ważne, nie mówiąc o tym rakietowym silniku.....
Mi się podoba.
Kto może podjechać? Koledzy z województwa lubuskiego?
Z góry dzięki
Pozdro
podpinam sie do tematu, bo tak szczerze mówiąc to szukam dodatkowych 4 kolek i chodzi mi po glowie 2dr albo Touring, ale to co Łukasz zapodał dodałem sobie nawet do listy obserwowanych wygląda zdrowiutko i na tle reszty aut na allegro wypada jak nowy, ale licho wie co z nim jest tak na serio tak czy siak bardzo ładne seryjne coupe
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-03-30, 07:40
jak lukasz Łukasz na allegro to powinienes juz ja widziec, tez chyba ponad 1-2 miesiace wisi.
ale trzeba przyznac ze na zdjeciach ladnie sie prezentuje.
wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej.
wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej.
kolor bardzo ladny- granitsilber pewnie.
a co do wycieku to zalezy jak mocno kapie, moze trzeba bedzie wziac banke oliwki na powrot jakby co
uszczelke pod miską to na miejscu ktoś może założyć to nie problem... Pytanie, czy ktoś bywa tam w tych okolicach, czy nie...? Bo ja jak już mam z Wawy jechać, to kupić, nie ogladać....