To autko mojego znajomego.Ma juz je ladne pol roku, tylko bidula sie boji fotek zapodac na forum...Wydaje mu sie ze jego seryjne auto to nic specjalnego Zrobilem to za niego.
Jak zdobede vin kolegi to postaramy sie dac liste wypasow. Jest klima, komputerek z check`iem i pare innych pierdolek. Najwazniejsze ze auto jest zadbane , chyba najmniej zakatowane e36 jakie w zyciu widzialem... a warto nadmienic ze to 1993r.
P.S. Ten woz jest doskonalym przykladem tego ze E36 to potrzebny tylko motor i gleba
fura Ryboka jest ładna i do tego zdrowa, jeździłem testowałem i z takim e36 mógłbym zdradzić swojego IS-a ,mirollowi beata też sie podoba i to nawet bardzo bo na spocie chodził z rozpiętym rozporkiem koło niej
Wzorowa gleba i ladne kolka, no ale jak by trafila ona w moje rece to nie spoczal bym dopuki nie zmienil bym: m-pakiet(zderzaki,progi,lustra), kierunki i lamp tyl to tak na poczatek A i niewiem jak tak srodeczek wyglada.. No ale najwazniejsze jak zapewnia miroll ze stan igla, podstawa to idealny stan techniczny autka a pozniej kosmetyka 8) Ogolnie ladna coupeta. Gratuluje i dbaj tak dalej i nia, napewno jest warta. Pozdro
Tak ładna i faktycznie gleba i felga to podstawa wiem cos o tym ale piekna jest tez ta druga e 36 ta niebieskawa chyba o ile dobrze dostrzegłem kolor :)Takie zgrupowania sa fajne.wkrótce ja zapodam kolejne!!!Tym razem ze stolicy!!Mały wiesz o co chodzi dwie e36 ,piekne e 36 to na dniach.Only E36 coupe(cabrio)szeroko i nisko i wszystko jasne.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW