Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-03-17, 09:54
CyRyL napisa³/a:
cholerka ja bym polatal bo dawno nie gralem ale zerwalem z neostrada wszelkie wiezi i jestem w jakiejs kablowce i nie moge wogole znalesc zadnego serwaera probowalem pare razy i
nie wiem czy tam cos sie zmienia w opcjach jak jest inny net czy co ...
A masz bezposrednie polanczenie czy jakas maska podsieci czy cuÅ›
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-03-17, 22:45
jestesmy na Berliner Racer czy jakos tak ale niewiadomo co csi edzieje z nokerem , nie odpowiada ale jest t na serwerze , mysle ze jutro sie wyjasni ze poprostu w "femme fatale" sie zagapil i tyle
[ Dodano: 2007-03-17, 22:46 ]
Yaka tez brak a sam mnie zapraszal na gg.
(myslales ze nie napisze )
[ Dodano: 2007-03-17, 23:12 ]
nie powiem czego daliscie guys
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 26 Sty 2006 Sk±d: Mazowieckie
Wys³any: 2007-04-07, 21:47
Czy jeździ się inaczej? Nie wiem ja nie mam takich odczuć. W tym patchu można dowolnie ustawić sobie widok samochodu z zewnątrz co do tej pory było tylko ograniczone. Można było ustawić kamere bliżej-dalej,a teraz mozna w opcjach wyżej nizej itp...
Kurcze niestety mam problem z tą grą . Zciągnąłem ją własnie prubuje odpalić i wyskakuje mi taki błąd:
"Nie znaleziono biblioteki dołączonej dynamicznie DINPUT8.dll w podanej ścieżce C:\Documents and settings\Administrator\Pulpit\Live for speed;.:C\WINNT\System32;.:C\WINNT\System32;.:C\WINNT\;C:\WINNT\system32;C:\WINNT;C:\WINNT\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel."
Sory że nie wkleiłem screena tego błędu. Nie umie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach