BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E36] Breyton ->> 325i
Autor Wiadomo
Breyton 

Doczy: 06 Mar 2007
Skd: Z toru
Wysany: 2007-03-24, 21:00   [E36] Breyton ->> 325i

Witam wszystkich!
Podoba mi się bardzo ten dział i też chciałem wstawić jakieś skromne zdjęcia mojego sprzęta.
Co myślicie??

I może tak w skrócie:
e36 z 92 roku w sedanie. Motor 2,5 bez Vanosa (nigdy nie zobaczy gazu :wink: )
Zawieszenie to kompletny kit H&R -80/60. Felgi Breyton 8,5 i 9,5x18 z gumami 225/32 i 225/40.
Xenon i kilka dodatków od Mki. Wóz bezwypadkow i jest w moich rękach od 2 tygodni i wymaga jeszcze drobnej kosmetyki. Wszystko na bierząco staram sie wyprowadzić na prostą.

siwy e-36 
BMW Forever

Doczy: 16 Lip 2006
Skd: SarbinowoPL/WaliaUK
Wysany: 2007-03-24, 21:09   

Calkiem ladna becia, ale zapodaj wiecej fotek(z tylu, w srodku, silnika itd..) to bedziemy oceniac. Bo wiesz po jednej fotce to moge powiedziec ze na plus to ladne kolka i gleba tez niczego sobie..A na minus...szkoda ze nie coupe :( Narazie odemnie tyle. Pozdro

A sorki ale fotki mi cos slabo laduje wiec sa i tylu...ale zapodaj jeszcze inne, chetnie popatrze. 8) No i plusik za zderzaczki z m-pakietu,szkoda ze brakuje jeszcze progow i lusterek ale rozumiem nie wszystko odrazu :) Dbaj o nia :!:
Ostatnio zmieniony przez siwy e-36 2007-03-24, 21:13, w caoci zmieniany 1 raz  

Shreku 

Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-03-24, 21:10   

no no ładna świnka :spoko:
fotki wnętrza jeszcze wrzuć...

Yakuzatti 

Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-03-24, 21:21   

Breyton czekalem 2 tygodnie na Twoja mala w tym dziale :mg:

a i moze progi pod kolor?

No po prostu dla mnie cod miod maliny, calypsorot metallic + 18 Breytona = :zakochany:

--==maly==-- 

Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-03-24, 21:26   

Wygląda super brawa za glebę. Załóż tylko koniecznie progi i listwy boczne z m-pakietu!!

Mr X 

Doczy: 09 Lut 2006
Skd: z Kątowni
Wysany: 2007-03-24, 21:32   

--==maly==-- napisa/a:
Wygląda super brawa za glebę. Załóż tylko koniecznie progi i listwy boczne z m-pakietu!!

I lustra pozatym naprawde ładne auto .

miroll 
notoryczny fan serii

Skd: Kraków-NH
Wysany: 2007-03-24, 21:46   

Ladne ustrojstwo :) Dla mnie bomba po prostu, pomalowalbym tylko progi pod kolor autka. Zderzaki ladnie pasuja do tego setupu. O felunku juz nie wspomne. Udany zakup.

Mój turek i kant

Gasper 
Powered by BMW

Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2007-03-24, 21:51   

Piękna!!! :D Pomyśl o turbo... Można dość łatwo i szybko podnieść moc :spoko:

Jacek E30 
em pała E30

Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2007-03-24, 21:52   

Witam Cię Mateuszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystarczyło kilka postów przeczytać aby stwierdzić, że Ty to Ty nie wspominając o aucie :wink: auto wiadomo OLD SCHOOL ciemno, nisko i szeroko... bez żadnyc udziwnień poza tym bardzo ładny kolor!!!
Tylko jakoś nie rozumiem tego wszystkiego co z "autem dla ludu"-czyżbyś zmienił orientację czy po prostu używasz zarówno jednego jak i drugiego?? Pozdrawiam.

wiechue30 
/////ALPINE equipped

Doczy: 13 Lis 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2007-03-24, 21:55   

super że sedan :spoko: pomaluj progi po kolor i będzie ideał, gleba i felunek pierwsza klasa :mg:
gratulacje zakupu :jupi:

" To nie kierowca wybiera samochód - to samochód wybiera kierowcę "

--==maly==-- 

Doczy: 29 Mar 2005
Wysany: 2007-03-24, 22:19   

Gasper napisa/a:

Gasper koniecznei daj mi znać jakie są koszty jak już sie dowiesz no i efekty :roll:

Kujon 

Skd: Tarnów
Wysany: 2007-03-24, 22:29   

tą glebą -80 to miażdzysz 99% sedanów w polsce :spoko: , Breytony są ładne, na sedanie nawet lepiej leżą niż coupe wg mnie, pare kosmetycznych poprawek jeszcze trzeba zrobić, brewki out, zaślepka na hak , lusterka pod kolor + progi pod kolor albo M-tech ale wtedy automatycznie listy bedą potrzebne, poza tym jest jak najbardziej OK :spoko:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Prezes_ 
BMW AutoKlub Polska

Doczy: 26 Gru 2004
Skd: WPR
Wysany: 2007-03-24, 23:12   

Kujon napisa/a:
brewki out, zaślepka na hak , lusterka pod kolor + progi pod kolor

dokładnie...

ale poza tym mega kozak, piękna bryka... :spoko: :brawo:

kiloff 

Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2007-03-24, 23:15   

Gasper napisa/a:
Pomyśl o turbo... Można dość łatwo i szybko podnieść moc :spoko:

kolega Breyton uturbia cos zupelnie innego .. ;)

moje zdanie chyba znasz - padaka jakich malo .. :mg:

ostatnio sie slinilem przez dluuugi czas jako zobaczylem .. oby tylko czesciej jezdzila niz u poprzedniego wlasciciela ;)

www.system.mimbu.pl

siwy e-36 
BMW Forever

Doczy: 16 Lip 2006
Skd: SarbinowoPL/WaliaUK
Wysany: 2007-03-24, 23:28   

--==maly==-- napisa/a:
Gasper napisa/a:

Gasper koniecznei daj mi znać jakie są koszty jak już sie dowiesz no i efekty :roll:

Maly jak turbinka do m50b25 to tylko popatrz sobie tutaj,chlopaki os :D :

http://streetracing.pl/forum/viewforum.php?
f=24&sid=67bb9a2251aa89dd049228c23de41a25

http://streetracing.pl/fo...ighlight=m50b25

jest tego tam naprawde sporo,wejdz i poczytaj napewno cos znajdzies dla siebie. Pozdro

Breyton 

Wysany: 2007-03-24, 23:58   

Dzięki bardzo za podpowiedź. Co do Turba to już mam jeden taki wynalazek :] Muszę mieć też autko na codzień i narazie na zaturbienie tego się nie zabieram choć napewno skorzystał bym z doświadczeń z poprzedniego zaturbienia....A z tego co widzę pod maską to raczej nie ma z tym problemu :wink:
Co do gadżetów zewnętrznych to już dawno w planie było zdjęcie brewek ale jakoś ciężko z czasem. Zaślepka haka już polakierowana. W poniedziałek już na swoim miejscu.

www.lowride.pl

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-03-25, 01:04   

yo!
jeżeli latasz po polskich drogach to turbo to lipa na tej glebie :) a taka glebe chciał miec mały ale nigdy jej niebedzie miec bo sie boji :lol: a auto respekt tylko progi prysnji :spoko:

Mlody 
%-)

Doczy: 08 Lis 2006
Skd: Starachowice
Wysany: 2007-03-25, 10:22   

Zajebista, piekne autko :wink: Daj wiecej fot :wink:

Zrob tak jak pisali wyzej progipod kolor albo zaloz kompletny m-pakiet :roll: :wink:

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Doczy: 10 Sie 2006
Wysany: 2007-03-26, 00:01   

No naprwde łądny sedanik.Wiele moich znajomych czesto mówi "e tam nie ma to jak coupe"i tak mówią ci co nie widzieli ładnego sedanika E 36 i tak mówia ci co nie widzieli Cabrio :) .Ale konkretnie.Naprawde pieknie spasowane fele z rantem co mi osobiscie sie nie udało zawsze troche wychodza choć sa tego plusy ale i minusy,dwa to przepiekna gleba i to HR(p.s ja u siebie włąsnie we wtorek bede chciał uzyskac choc w połowie taki efekt za pomoca zawiasu KW który czeka choc utrudniaja u mnie troche wystajacre kołą),trzy to ładny kolorek.Czarne ,niebieskie sie przejadły teraz są na topie włąsnie takie kolorki.Ona już jest bomba a jak dojda lusterka i progi trysniesz pod kolor to bedziesz kozak.Mam nadzieje że obejże ją osobiscie na zlocie w Toruniu bo tam włąsnie takich potrzeba.Daj fotki srodka.A co do uturbienia to ja bym nie rzezbił.2,5 i tak ma już swoja moc.A koszt?Gadałem kiedys z kumplem który troche działął z Promotorem Mocy z Wawy i mówił ze z taka Turbinka na 0,5 bara podkrecic żeby chodziło i wtedy nie potrzebujesz praktycznie zmian w konstrukcji silnika czyli bez wymieniania na kute elementy bardziej wytrzymałę to koszt koło 5 tys do 6 tys.Jesli walisz wieksze doładowanie i zmiana elementów to koszt pewnie koło 10 tys.lub wiecej.Kiedys była taka 2,5 z turbinka koło 300 koni .Pokazywali ja w tvn turbo.Gosc z Wawy ja chyba miał.No i z tego co słyszałem wymiatała lepiej niż mka choć gosc nie sprecyzowal czy ta 3,0 czy ta 3.2 :?: Ja bym nie rzezbił jednak w silniku.

fil 

Doczy: 05 Kwi 2006
Skd: ruda slaska
Wysany: 2007-03-26, 12:44   

piekny sedanik w pieknym kolorze :spoko: odwazna gleba i rozniar felg! musze naprawic mojego mtecha z przodu i koniecznie skompletowac ta dokladke pod niego,bez tego to nie to samo..

Yakuzatti 

Wysany: 2007-03-26, 15:41   

No i na tym to wszstko polega, BMW to nie (inna marka samochodu) zeby nie byc odwaznym w przerobkach!

Breyton, muza gra?

Zeed 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 30 Wrz 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2007-03-27, 21:42   

kiloff napisa/a:
ostatnio sie slinilem przez dluuugi czas jako zobaczylem .. oby tylko czesciej jezdzila niz u poprzedniego wlasciciela

no raczej :beer:

Breyton 

Wysany: 2007-03-27, 22:45   

Yakuzatti napisa/a:
No i na tym to wszstko polega, BMW to nie (inna marka samochodu) zeby nie byc odwaznym w przerobkach!

Breyton, muza gra?

Coś tam gra, ale do niedzieli powinno zagrać lepiej.

Ponownie wrócę do turbo. Jak bym miał robić motor do 0,5 bara to wole nie zaczynać. Niedawno skończyłem jeden projekt turbo silnika podobnej pojemności na doładowaniu 0,8 i mniej więcej się orientuje w kosztach.. :wink: Jak narazie tamta jednostka mi starcza i z e36 póki co nie zamierzam grzebać. Po prostu ma być trwała i bezawaryjna

LUCAS_M3 
Miłośnik znaczka///M

Doczy: 04 Sty 2007
Skd: Lublin
Wysany: 2007-03-27, 23:49   

Zawaliście się prezentuje na tych felach... Ale tak jak pisze reszta progi i lusterka przynajmniej w kolor.... :!:
Moja była [/b] :arrow: http://forum.beemka-klub....p=245128#245128

I aktualna [/b] :arrow: http://beemka-klub.pl/for...hlight=lucas_m3

Yakuzatti 

Wysany: 2007-04-02, 23:15   

Dodam cos od siebie i inny "wiezacych"

CALYPSOROT METALIC RULEZZZ :twisted:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach