Szukam jak najwiecej informacji na temat najnowszego silnika diesla Bmw 4,5d...
Prosze mi tu nie wyskakiwac z adresami typu www.google.pl bo tam znalazlem tylko podstawowe informacje a ja potrzebuje typu waga, wymiary...jak cos znajdziecie to kopiujcie, wklejajcie lub podawajcie linki...dzieki
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
powiem tak nigdy na oczy jeszcze nie widzialem silnika v8 4.o 4 z e38 ani 4,5 l z e66 .nawet poszedlem zapytac sie najstarszego pracownika serwicu i tez na oczy nie widzial takich silnikow a jak cos sie dowiem to napewno napisze
Dzieki wielkie...ja przez ten czas znalazlem kontakt do czlowieka co sprowadza takie silniki...wogole wszystkie czesci do tych 7 z rozbiorki we wloszech bede musial sie do niego wybrac...pogadac i sobie pomierzyc...ale jak cos bedziesz wiedzial to dawaj...kazde info sie przyda...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
nie ma obawy w bmw wytepuje silnik 3.5 d biturbo i na glowe bije tego z stajni vw . potwierdzone na drodze hehhehehe
szkot powachał tylko moje spaliny i to wszystko
a montowany jest w serii e 9x i w e6x
nie ma obawy w bmw wytepuje silnik 3.5 d biturbo i na glowe bije tego z stajni vw . potwierdzone na drodze hehhehehe
szkot powachał tylko moje spaliny i to wszystko
a montowany jest w serii e 9x i w e6x
pozdro
Witam! Czy ten silniczek o ktorym mowisz niewystepuje takze w e90 coupe Bo mam wrazenie ze ostatnio widzialem taka bume, miala wlasnie na klapie oznaczenie 335d.. I pomyslalem sobie ze chyba mi sie wydawalo, taki silnik w 3 i do tego w coupe Oswiec mnie czy dobrze widzialem. Pzdro