BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Może zna ktoś te auto toruń
Autor Wiadomo
jasiel 

Pomg: 1 raz
Doczy: 18 Gru 2005
Skd: Bialystok
Wysany: 2007-03-21, 13:26   Może zna ktoś te auto toruń

witam
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2420273
chciałbym kupić to auto na fotkach wygląda ok (ale jak to z fotkami róznie może byc) może ktoś je zna lub oglądał lub ewentualnie mogłby je obejrzeć i dac znac jak to wygląda na żywo gdyż ja do torunia mam ponad 300km i nie wiem czy jest sens jechać

dzikus 

Doczy: 17 Sie 2006
Skd: Toruń
Wysany: 2007-03-21, 13:30   

Jakoś o dziwo nie kojarze tego autka z toronto, ale moge goscia podpytac i jak beda sie mi wolne godziny pokrywały z jego to podjade Ci to obejrzec bo wyglada nawet zdrowo...

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2007-03-21, 13:31   

po samych fotkach i opisie sądzę że warto wziąść kase w łapę i sie przejechać

a jak sie wahasz to niech ktoś z forum z torunia looknie i ew zadatkuje

bo długo nie powisi takie ogłoszenie

PZDR

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

dzikus 

Wysany: 2007-03-21, 13:33   

Umówiłem sie z gosciem na jutro w okolicach południa to napisze Ci co i jak z tym autkiem...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-03-21, 13:37   

a mi komora silnika się bardzo niepodoba....

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2007-03-21, 15:19   

Łukasz napisa/a:
a mi komora silnika się bardzo niepodoba....

A dokładniej :?:

Wg mnie bardzo ciekawy egzemplarz, jeżeli opis jest zgodny z rzeczywistością to myśle że cena jest dobra.

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-03-21, 15:26   

Autko wyglada niezle, przejechal bym sie obejrzec na Twoim miejscu, tylko cos takiego mnie rozwala:
Cytat:
W NIEMCZECH MIAL TYLKO DWOCH STARSZYCH WLASCICIELI

i kawalek dalej:
Cytat:
ROZPORKI PRZOD I TYL,ZAWIESZENIE KONI ZOLTE AMORTYZATORY I NIEBIESKIE SPREZYNY (...) KUBELKOWE FOTELE

Napewno starsi panowie nim jezdzili :lol: :lol: :lol:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

pawelbach 

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Otwock
Wysany: 2007-03-21, 17:41   

starsi panowie lubia takie gadzety zeby sie do kościoła przejechać tylko w niedziele

Tommec 
Mietko

Doczy: 06 Kwi 2005
Skd: WGM
Wysany: 2007-03-21, 18:04   

Myślę, że jeśli ten egzemplarz ma oryginalny lakier to i z małą korozją może już być problem. Widać ją tradycyjnie na tylnym pasie i jeszcze na lewym progu (raczej do kosmetyki). Ale ogólnie jest ładna.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-03-21, 23:15   

Bruner napisa/a:
Autko wyglada niezle, przejechal bym sie obejrzec na Twoim miejscu, tylko cos takiego mnie rozwala:
Cytat:
W NIEMCZECH MIAL TYLKO DWOCH STARSZYCH WLASCICIELI

i kawalek dalej:
Cytat:
ROZPORKI PRZOD I TYL,ZAWIESZENIE KONI ZOLTE AMORTYZATORY I NIEBIESKIE SPREZYNY (...) KUBELKOWE FOTELE

Napewno starsi panowie nim jezdzili :lol: :lol: :lol:

po co piszą takie bzdury? przecież i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Wychodzi na to, że stare dziadki w niemcowni tylko beemkami jeżdżą po 20 lat....

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2007-03-22, 16:34   

Raczej nikt nie napisze że autem jeździł 20-to latek, fan driftingu :wink:

Trzeba podjechać i obejrzeć w jakim jest stanie bo na podstawie zdjęć to niewiele można stwierdzić.

Może na prawde jeździł nią starszy gość, a że lubił pocisnąć to założył twardy zawias i rozpórki :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-03-22, 16:44   

...a łyżka na to niemożliwe....

nie znoszę takiego bzdurnego ściemniania. po kiego .....te teksty "jeździł gość 80letni", "jeździła tylko kobieta", "stan dobry jak na ten rok", "technicznie super, blacharka do remontu", "idealny, małe plamki rdzy" itp......

dzikus 

Wysany: 2007-03-22, 22:23   

No to byłem i obejrzałem to cudo, ogólne wrażenie ok, napewno nie było bite jakoś mocno, po oględzinach wnioski mam takie:

-ślady korozji na przednim lewym błotniku przy progu; na tylnym pasie pod blendą przy otworach mocowania blendy, otworach mocowania rejestracji i lampkach oswietlenia tablicy; pęcherz ok 3cm pod klapką wlewu paliwa, śladowe ilosci nalotu na samych rantach progów przy łączeniu z podlogą.

-nadkola, ranty drzwi i masek, pas przedni i tylni,podłoga bagażnika i pod maską czyste, auto na 100% całe było lakierowane ale raczej celem odswieżenia bo pod tapicerkami nie ma żadnych sladów napraw blacharskich czy jakis dziwnych preparatów maskujących takie naprawy ale musiało być to robione dawno i raczej nie w polsce, szpary wszedzie utrzymuja podobną wartość.

-wnetrze po pierwsze oba fotele przetarte, kierownica wytarta i oklejona jakas tasma ozdobną poza tym do przyjecia jak na ponad 250000km, komplet narzedzi BMW w schowku w klapie, oryginalna latarka BMW w schowku wewnatrz, szyby elektryczne działaja i reszta również.

-pod maską wszystko jeszcze wygląda na oryginał i żadnego polskiego druciarstwa nie widać, pierwsze co to zawory napewno do regulacji bo juz je lekko słychać, termostat do wymiany bo sie nie dogrzewa po 15 minutach jazdy w miescie temp doszla do 1/3 skali, uszczelniacz na wale z przodu juz puszcza i uszczelka pod pokrywą zaworów juz leci a pozatym chodzi ładnie i równo i moc też ma taka jak powinien,ogólnie wszystko kompletne (plastiki,spinki,osłony) ale wszystko brudne i zaniedbane.

-zawieszenie nie puka nie stuka i nie ma tam zadnego sportowego tylko wszystko BOGE czyli pod oryginał, tarcze napewno do wymiany bo juz kierownica trzesie przy hamowaniu

-most i skrzynia nie huczą i nie wyją biegi wchodza dobrze i lewarek tez jeszcze sztywno siedzi.

To chyba tyle z mojego wywodu i wniosków z ogledzin

jasiel 

Doczy: 18 Gru 2005
Skd: Bialystok
Wysany: 2007-03-23, 11:20   

wielkie dzieki jak bede w toruniu to podrzuce flaszke za fatyge wyslij mi nr tel na prv

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: