kolejny trumniaczek jak tak dalej pójdzie to moze trzeba będzie zrobic jakis osobny dział dla touringów
fakt fotki troszke małe i nie wiele widac, a oceniając z tych fotek to nawet nawet.
jak bys dal troszke więcej info.np. jakie wyposażenie, plany na pszyszłość itp.
no i bardziej szczegółowe fotki, kabiny tez
Wyposazenie:
-el.lusterka
-wspomaganie
-2 kompy(pod sufitem i przy regulatorach)
-centralny na pilota
-hologeny
a pozatym golas.
To tak w ramach uzupełnienia.
Kto zgadnie co jest z przodu?
Ogolny, wywal to cos z przodu, jak Ty z tym po dziurach jezdzisz-przeciez to trudniejsze niz z zawiasem -80mm...Co do felg to sie juz wypowiadalem i podtrzymuje zdanie...Pasuja...do Golfa III
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
hm. znaczki na galce zmiany biegów i na felach to sobie sam zrobiles czy oryginal? to z przodu moze byc, nie wiem co to jest ale wyglada ciekawie. kolor radia nie pasuje do reszty ale to szczegol. a tak to przyjemna furka.
Miałem okazję przyjrzeć się mu bliżej na spocie w Zabrzu. Nie jest źle, parę rzeczy do poprawek a pierwsze to chyba przy tych kołach i profilu opony musi iść w dół bo jest straszna przerwa między oponą i kołem co psuje cały efekt. Może wtedy te felgi inaczej będą się prezentowały. Generalnie fajny touring
galka do wymiany
przednia dokladka tez
felgi pasuja do VW a nie do BMW ( ewentualnie ze zdjetymi kapslami jest git )
wieksza gleba zprzodu
bialy to lipa
hej,
- galka out!!,
- radio do przemalowania,
- kola jak Cie moge...,
- gleba -40 (a jak przyjdzie gleba to dokladka sama zniknie chociaz nie jest taka straszna...)
- i bardzo dobrze, ze biala....
p.s. Menel, sam jestes lipa.... lipa z miodem...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
gleba gleba gleba, ta dokładkę koniecznie wywal nie lezy absolutnie koła bym wolał stalowe bo te sa straszne. A pozatym biały touring super sprawa coś innego
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...