Ja oglądałem... Z okrążenia na okrążenie szłu mu coraz lepiej aż wkońcu auto nie wytrzymało... Kubica się nieźle wk*** widać, że jest głody wyścigów i punktów
Następnym razem oby nie było nieszczęścia...
pozdro!
ja tez na zywca oglądałem i tez sie mocno wpieniłem, szkoda ze tak sie stało , ale wszyscy wiedzą że Kubek jeżdzi mocno po bandzie i nie oszczedza niczego .
ale ten debiut angola co, jest ostry i tak samo chce sie pokazac jak Kubica, coś czuje ze bedzie z nim cały czas rywalizował i bedą sie cieli na torze.
to że skrzynie maja niedoporacowana to oni wiedzą
ale taki jest sport trzeba balansowac nad mozliwościami sprzetu
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-18, 12:40
raczej zespół BMW, to syfiarze - moim zdaniem szkopy specjalnie udupili Kubicę - skoro mimo gorszych parametrów na starcie (więcej paliwa=cięższy samochód ... i pewnie jeszcze wiele innych, o których nikt nie wie) po pit stopach był lepszy od Heidfelda, to Niemcy musieli jakoś pomóc swojemu rodakowi
raczej zespół BMW, to syfiarze - moim zdaniem szkopy specjalnie udupili Kubicę - skoro mimo gorszych parametrów na starcie (więcej paliwa=cięższy samochód ... i pewnie jeszcze wiele innych, o których nikt nie wie) po pit stopach był lepszy od Heidfelda, to Niemcy musieli jakoś pomóc swojemu rodakowi
eno, troche sie zagalopowales. wiec o co chodzi wlasnie temu teamowi? o to aby promowac jakiegos kierowcy kosztem innego? przeciez tu chodzi o punkty. jakby bylo tak jak mowisz to zatrudnili by dwoch niemcow albo jakiegos dziada zamiast kubicy aby wyprowmowac heidfelda. wtedy by bylo latwiej. kolejna teoria spiskowa.
Dziwne rzeczy sie dzieją z tymi nowymi formułkami BMW, troche lipa jak sie tak będa psuły cały sezon, w sumie BMW troche przesadza, wprowadzają nowinki do bolidów teoretycznie ciekawe a w praktyce nie wszysko działa tak jak powinno
Lord Lukasz czy ty chcesz byc madrzejszy od tych co sie tam bawia w F1 tam siedza najwieksze cwaniaki ale nadal sa tylko ludzmi i czasem moze cos sie nie udac
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
oglądam własnie wyscig i jestem jak najdalej od jakis teori spiskowych ale znowu Kubek ma problemy z samochodem a Heidfel jedzie bardzo dobrze i jest szybszy o dziwo od Kubicy nawet z cieższym samochodem hmm.... .
Ale Ferari dostało baty na starcie
Wczoraj oglądałam kwalifikacje i też pomyślałam sobie, że coś pechowo rozpoczyna ten sezon Kubica, ale najważniejsze jest to, .......... jak zakończy!!!
ja mysle ze wszystko spokojnie spokojnie doprowadzi sie do dobrego stanu..
teorie spiskowe wyciagane na polsacie jakos do mnie nie przemawiaja..
bmw to mlody zespol, nie oklamujmy sie, drugi sezon dopiero wiec cudow nie ma..
ferrari i merc tez niedawno mialo problemy..
jasne ze jakby wpadl do renaulta, merca albo kosmosem juz ferrari to by wymiatal, narazie jest co jest i miejmy nadzieje ze po sezonie beda go chcieli do lepszego teamu..
Pozwocie, ze zacytuje fragment wypowiedzi kolegi:
"już na starcie został przyblokowany przez kolege z
zespołu i uszkodził przednią lotke, potem
nieszczęśliwy postój na pitcie i bardzo długa
wymiana kół dlaczego nie został wymieniony przedni
spoiler na tym pit stopie tylko dopiero na drugim
zjeździe do boksów to zostanie już tylko chyba
tajemnicą, no i chęć odrobienia jak najwięcej
doprowadziła do bardzo szybkiej i ryzykownej jazdy
co było przyczyną wypadnięcia z trasu. Moim
zdaniem to był bardzo pechowy występ a na ostanie
miejsce złożyły sie te właśnie wszystkie czynniki"
ja mysle ze wszystko spokojnie spokojnie doprowadzi sie do dobrego stanu..
teorie spiskowe wyciagane na polsacie jakos do mnie nie przemawiaja..
ferrari i merc tez niedawno mialo problemy..
jasne ze jakby wpadl do renaulta, merca albo kosmosem juz ferrari to by wymiatal, narazie jest co jest i miejmy nadzieje ze po sezonie beda go chcieli do lepszego teamu..
dokładnie pamietam ten sezon jak w maclarenach co wyscig wybuchały silniki a teraz objechali wszystkich
na razie trzeba przyjac ze to wszystko wokół Kubicy to zbiego okolicznosci
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
bmw -sauber
bo bmw wczesniej kochalo sie williamsen....
tak czy siak driva to z Kubicy jest dobry; jest mlody i wg mnie ma przed soba swietlana przyszlosc...
nie mozna miec wszystkiego od razu...
poczekajmy...
zreszta BMW sie nie psuja tylko maja "fochy"