Wysany: 2007-03-17, 16:13 e36: 328 vs. m3 -koszty utrzymania
Witam
Ostatni przybylo mi troche niespodziewanie gotowki, a jak widomo apetyt rosnie w miare jedzenia, przedtem zastanawialem sie czy 325 czy 328, to teraz mysle 328 czy m3.
Roznica w cenie oczywiscie jest, ale nie oto chcialem zapytac.
Chodzi mi o koszty utrzymania, nie tylko beznyna, ale przeglady, czesci, filtry, klocki, oleje itd.
tj ogolnie cale koszty utrzymania samochodu.
jest duza róznica miedzy 328 i m3 ?
" Jezeli pytasz o cene to znaczy ze Cie nie stac."
Dotyczy to wszystkiego...nie tylko samochodow...
hehehe...dobre...
fajny sprzet M3 ale to musi byc naprawde ktos kto ma kasiury duzo. oczywiscie nikt nie mowi ze nie masz. ale jesli kupic takie autko i wbic zeby w sciane to lepiej sobie odpuscic.
Ostatnio zmieniony przez casus maximus 2007-03-17, 17:12, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-17, 17:12
Ostry napisa/a:
Ktos kiedys powiedzial madre slowa...
" Jezeli pytasz o cene to znaczy ze Cie nie stac."
Dotyczy to wszystkiego...nie tylko samochodow...
qupa prawda - to akurat dotyczyło rols royców, a nie samochodów w ogóle ... i nie tyle mądre słowa, co hasło reklamowe tej marki - a tak, żeby podkreślić, że to auto wyłącznie dla bardzo bogatych
z m3 jest jakby nieco inaczej ... chyba, że się kupi złoma - wówczas faktycznie mnoże być krucho
[ Dodano: 2007-03-17, 17:16 ]
jest gość , który chce sprzedać swoje m3 3,0 - jak dobrze zagadasz, to dobrze kupisz, a z tego co czytałem, to autko jest w dobrym stanie ... i ma kapitalny kolor
Mario juz swoja sprzedaje ponad pol roku...u nas tez zamiescil swoje ogloszenie.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-17, 20:45
Pawel-e30 napisa/a:
pioter mówisz o mario??
jak nie to dawaj namiary
właśnie o nim - podałem link do tematu założonego przez Mario
fakt, że dość długo sprzedaje to swoje M3, ale z drugiej strony czasy na 1/4 mili nie biorą się z niczego - sam nie wiem co o tym aucie sądzić - na pewno ciężko jest sprzedać taki samochód, bo za tę cenę można sobie kupić nową dacie logan
Mario juz swoja sprzedaje ponad pol roku...u nas tez zamiescil swoje ogloszenie.
chciałes chyba napisac półtora albo dwa i pół roku i d tamtego czasu Mario ma w podpisie ten sam stan licznika
sam jestem ciekawy czemu jeszcze nie sprzedał
2,5 roku temu pamiętam nie mógł sprzedać bo wszyscy gadali że za drogo a wołał ok 55 PLN teraz znów za tania hehehehe ludzią to nie dogodzi, auto widziałem nie raz na żywo , czasy fane wykręca, ludzie może dlatego sie boją tego auta że co jakieś wyścigi to Mario startował :0