i nie peniaj ze zrobia z ciebie posmiewisko forumowe tak jak zrobilismy z pewnego kolesia jak polecilismy mu dla jaj pomalowac swoje BBSy RSy na czarno bo zaczal sluchac sie wiekszosci forumowiczy. chlopak sie nabral i zwiesniaczyl tym caly wyglad.
Tobie serio jak narazie radzimy dobrze a jak cos bedzie nie tak to dam ci znac na GG
menel jeszcze jedno slowo w tym temacie kierujace sie w jakikolwiek sposob do barabusa i bede grzmial..
ok obronco szpanera
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
obgadalem juz temat Wiechue30 mi powiedzial co i jak i jutro biore sie za zmiane koloru panela zeby bardziej pasowal i nie gryzl sie nastrojem w aucie. dzieki Wiechue30 za pomoc i Tors dzieki za skierowanie do konkretnej osoby
Nie ma za co! Najbardziej cieszy mnie, że słuchasz co sie do Ciebie mówi i wyciągasz z tego wnioski, a nie obrazasz sie i nie uciekasz z tego forum! Najwazniejsze że zrozumiałes gdzie tkwił Twój błąd i teraz dązysz do tego by to naprawić Życze owocnej pracy przy aucie i wytrwałości w poszukiwaniu gagetów do niego! Wiem ile to czasem nerwów kosztuje ale cierpliwość popłaca! PS. Przytocze powiedzienie mojego znajomego: "pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł!" Sam wyciąg z tego co najwazniejsze! Pozdrawiam!
no ale pomogles i dziekuje spoko cierpliwosc mam pomysl jaka musialem miec cierpliwosc i samozaparcie montujac te plastiki hihi ale spoko auta w zyciu nie sprzedam to mam czas zeby je odbudowac i doprowadzic do normalnosci a jak zaczne robote to z czasem mam w planach ja przemalowac na czarno ale jak na razie mam jeden cel m-technik II
[ Dodano: 2007-03-04, 02:44 ]
no radyjko juz pomalowane )) wyglada super postaram sie zrobic fotki i wystawic
[ Dodano: 2007-03-07, 00:17 ]
zamontowalem glosniczki wysokotonowe calkiem calkiem nawet to wyglada bo w oczy nie gryzie
[ Dodano: 2007-03-07, 00:24 ]
[ Dodano: 2007-03-07, 00:25 ]
[ Dodano: 2007-03-07, 00:27 ]
sorki ze tyle linków ale net mi sie wiesza i mnie wk...ia nio ale cale szczescie sie udalo powoli jakos idzie
[ Dodano: 2007-03-07, 00:27 ]
[ Dodano: 2007-03-07, 00:33 ]
[ Dodano: 2007-03-07, 00:34 ]
odrazu calkiem inaczej wyglÄ…da i lepiej pasuje a i ramka jeszcze dojdzie
[ Dodano: 2007-03-07, 00:37 ]
no i jak juz siedzialem w aucie to wziolem sie za zegary PRZED
PO
jeszcze przyjda te alu ramki
_________________ GUJO sprowadzony na nowa droge
http://bmwe30.vgh.pl/news.php
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-03-08, 08:15, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
szczerze gratuluje wytrwałości...
Naprawde ogromny respect z mojej strony ze nie walnołeś focha po tylu słowach krytyki...
Widzać ze zalezy Ci na dobrym wyglądzie auta....
Co do zegarków od razu to zupełnie inaczej wygląda...
Takie kolorowe to jak jakaś niemowlęca zabawka wyglądało...
Hehe..widze ze na pulpicie już nawet masz bunie w Mtechiku...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
panel wyszedł bardzo dobrze no przyciski musiały zostać srebrne - ja bym jeszcze wziął papierek ścierny i przeszlifował napis JVC żeby był srebrny
a zegarki od razu dużo lepiej wyglądają
ja bym jeszcze wziął papierek ścierny i przeszlifował napis JVC żeby był srebrny
tez tak wlasnie myslalem nad tym tylko musze walnac kielicha przed robota zeby mi lapy nie lataly
El Menello napisa³/a:
gujo, zdejmij jeszcze ta nakladke biala z zegarka
spoko juz tego nie ma
dzieki wam wszystkim za komplementu to wszystko dzieki waszej pomocy to ja wam dziekuje i obiecuje ze powoli ale bede was jeszcze zaskakiwal mam nadzieje ze pozytywnie jeszcze zobaczycie jaka bedzie ladna tylko po szkole spadam do roboty i bedzie M-Technik 2 i zmiana lakieru na mocno czarny i do tego tylko borbetki te co mam tylko pelna polerka takie mam moje male plany powoli i bede do nich sie staral dojsc
Po 1 jakie glosniczki zalozyles do wysokotonowek zamiast zaslepek lusterek sie do tego przymierzam kupic i nie wime co kupic po 2 pelna polerka borbet extra ALE zeby o to dbac i zeby nie bylo zadnych plamek od pylu z klockow musisz latac codziennie ze scierka raczej proponowal bym same ranty pozatym idzie w dobry kierunku ja dzis przestawie swoja bunie SKONCZONA po wielu miesiacach zobaczycie sami yooo
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
no ja te glosniczki montowalem sam tez ci proponuje kup tylko gwizdki z taka ladna oslonka co ma taki do okola rant z tego co pamietam to BOSCHMANN ma takie tez fajne z taka obudowa. a z borbetkami to jeszcze mysle bo na razie mam z samym rantem polerowanym i czarna gwiazda zobaczymy jak to bedzie
[ Dodano: 2007-03-12, 00:28 ]
zaczolem moj nowy projekt i nowe prace nad autem zabralem sie za polerowanie felg masakra dopiro zdarlem farbe z jednej i ja wyszlifowalem papierkiem tak wstepnie a juz mam lapy do ziemi ale to nic czego sie nie robi dla swojej ukochanej
[ Dodano: 2007-03-16, 23:27 ]
siemka wlasnie skonczylem zakladac zawieszenie na tyl hihi powiem wam ze wyglada strasznie to jest chyba -80 ale juz mi sie podoba hittt zakochalem sie normalnie
[img=http://img329.images...3824ay7.th.jpg]
[ Dodano: 2007-03-16, 23:27 ]
[ Dodano: 2007-03-16, 23:41 ]
na felge nie patrzcie bo bede ja robil i tak zdrapalem farbe i wstepnie jednym papierkiem zjechalem na rowno bez porow beda cale polerowane
troszeczke nie taka kolejnosc ale to nic wszyscy wiedza o co chodzi
nawet mocno padajacy deszcz mnie nie przestraszyl
[ Dodano: 2007-03-16, 23:46 ]
az kola tak fajnie lekko sie pochylaja
[ Dodano: 2007-03-16, 23:52 ]
i co jak ? musze jeszcze tylko na razie wstawic gume zeby ja lekko podniesc i usztywnic bo mam opony 205/55/16 i dolinka bo obcieraja lekko ale to nic podniesie sie mimimalnie na razie
tylko jakie zeby to w miare wygladadalo czyli tez musi byc na glebie ladnie. te co mam na tyle to nie sa od bmw nie wiem od czego ale kumpel mi dal bo mowilem ze potrzebuje cos takiego powiedzial ze chyba ma ze sa takie jajowate no i pasi i to jak
o to ja nie wiedzialem ale nie chce przodu na -80 jak jeszcze mozna -60 i -40 nio wybiore cos z tych dwuch ostatnich a najlepiej chyba -60 to bedzie tak w miare wygladalo chyba co o tym myslicie???
zrob tyl -80 a przod -60 tak jak angole robia. poszukaj mojego tematu na forum stylizacje.
najlepiej to bedzie wygladalo na 17"
beda texty ze bagaznik siedzi na glebie lub ziemniaki wozisz ale mierzac prog przy przednim kole i prog przy tylnym bedzie na rowno wiec to tylko zludzenie ze tyl siedzi.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach