Fajna betka, fajne plany, kolor fleg lipny troche . . . ale za to 6 zdjecie abrdzo mi sie podoba tylko jak bys troche bardziej do góry wykadrował zeby nie obciac tego budynku to naprawde fajna fota by była . . .
bardzo dobrze że 4 drzwi kolorek też może być, no i to co najlepsze pod maską a plany zacne, 60/40 musi być, ja bym pomalował fele na srebrno z grubym ziarnem - super efekt w słońcu
Ładna, wszystkie białe są ładne . Ogólnie to jak bym widział swoją, normalnie siostra bliźniaczka , z tą różnicą że u mnie silniczej 2.0. Dbaj o nią, bo wąskich lamp coraz mniej.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Bardzo ladna bumka Jak pujdzie na glebe bedzie jescze ladniejsza
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-13, 08:23
fajniutka - trochę jej klapę zaczyna brać, więc bym ją obejrzał, bo w niewidocznych miejsch też może i szkoda by było
co do felg, to faktycznie przydały by się w ori kolorze i może minimalnie niższy zawias
... kurde - ostatnio coraz bardziej podobają mi się białe e30
Jak dla mnie bez rewelacji, zwykła seryjna e30 z większym prześwitem z przodu niż z tyłu czyt. kozą i do tego w białym kolorze, plus za stan techniczny chociaz na progach, rogu drzwi kierowcy i jeszcze kilku miejscach widać korozje