Elo;) przedstawiam wam moją nową dziewczyne ma na imie Beata i ma 5 lat ma dobre 6 cylindorowe seruduszko o pojemność 2200cm3:) Co byście polecili zmienic aby coś poprawić a nie zepsuć ....sam myśle o wymianie felg ..Aha dodam że listwa progowa będzie już sie maluje.... (dałem się swojej dziewczynie przejechać , i jak to ona powiedziała niezauważyła kamienia
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez center 2007-03-27, 09:13, w caoci zmieniany 3 razy
gdybym miał stroche wiecej sosu na takie auttko to napewno bym zmienił w nim tapicerke na jakos ładna skórke bo na tych fotach wyglada to obicie....no wlasnie:)
Ja bym dał glebe i m pakiet.Wtedy kozak.Jak by były pieniazki skóra ładna tez mile widziana ale ogólnie kozak autko.Fajnie bo bardzo mało na tym forum e46.Gratulacje kozak furki.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Bardzo mi sie podoba kokpit w e46, do rzeczy jakos mi ta felga nie pasuje jakas szprychowa fajnie by wygladała i gleba ja nic wiecej bym nie zmieniał . ..
Co do tapicerki mialem w e-36 coupe i juz niechce w zime zimno a w lato parzy w dupe te fotele sa fajne kubełkowe . a gleba będzie chyba ale jeszcze troszke narazie zabawilem sie w audio Ps ..Łukasz o tych spawach to ty poważnie
Co do tapicerki mialem w e-36 coupe i juz niechce w zime zimno a w lato parzy w dupe te fotele sa fajne kubełkowe . a gleba będzie chyba ale jeszcze troszke narazie zabawilem sie w audio Ps ..Łukasz o tych spawach to ty poważnie
Ladna sztuka Szkoda ze nie 2.8 albo 3.2 ale ten piecyk tez niczego sobie, pewnie tez niezle sobie z autkiem radzi.. A do tego jak powiedzieli moi poprzednicy, brakuje skory-mowisz ze sie nagrzewa i sie kleisz do niej? Jesli jest klima to niema problemu, a auto zmienia diametralnie wyglad, staje sie bardziej zacne i wogole 8) A tak pozatym fajne autko! Jesli bym mial zamienic moja niunie to wlasnie na cos podobnego! Pozdro
co nowka to nowka, fajne autko, ale mi za bardzo nie podchodza te swiatla z przodu..
jakies takie...dziwne...
no ale poza tym spoko loko, fajna felga i bedzie gitarra...
a i jeszcze jedno:
tyle czasu na forum i jeszcze sie nie nauczyles tytulowac tematow w tym dziale? wszystko trzeba poprawiac..:) pozdrawiam...
yaku;)) myslalem ale najpierw ma byc stan idealny dopiero potem moze m-pakiet.. jutro mam wizyte w wawie na usuniecie paru drobnych wgniecenn.. potm bede myslac co dalej...jedyna rzecz ktora nie daje mi spac to to ze dalem 700zl za hidy z allegro z xenonami i niedzialja..wrr
yaku;)) myslalem ale najpierw ma byc stan idealny dopiero potem moze m-pakiet.. jutro mam wizyte w wawie na usuniecie paru drobnych wgniecenn.. potm bede myslac co dalej...jedyna rzecz ktora nie daje mi spac to to ze dalem 700zl za hidy z allegro z xenonami i niedzialja..wrr
ale i tak jest sliczna, pewnie sluzy nie do lansu a do normalnej jazdy
Fajna sucz z tej twojej nowej W sumie to nic bym nie zmieniał
Ps: nooo może dał glebe i ladniejszy jest ten nowszy front ale to tak w miarach marudzenia
o ten front mi chodzi