Wysany: 2007-03-07, 20:08 portal ukarany za wypowiedz na forum
http://wiadomosci.onet.pl/1499080,11,item.html
Co prawda gangsterka na naszym forum jakby wyszla z mody, ale dobrze wiedziec ze za wypowiedz na forum mozna odpowiadac przed sadem a post moze byc dowodem w sprawie.
Wyluzuj poslady, to tylko luzne przemyslenie To nie bylo do nikogo konkretnego adresowane, poprostu rozne teksty tu juz na forum lecialy, na zasadzie "kto i co by komus zrobil gdyby", itp. Widac mozna za to beknac.
Oj, Yaku, mlody jestes to jeszcze malo wiesz i niewiele pamietasz Zapytaj np dziadka Menela to moze Ci opowie przy herbatce z pradem jak tu dawniej bywalo ALe ludziska chyba naprawde sie starzeja bo juz dawno nic o plastikowych workach i siekierach albo ciagnieciu za hakiem czy wierceniu kolanka nie czytalem
Zapytaj np dziadka Menela to moze Ci opowie przy herbatce z pradem jak tu dawniej bywalo ALe ludziska chyba naprawde sie starzeja bo juz dawno nic o plastikowych workach i siekierach albo ciagnieciu za hakiem czy wierceniu kolanka nie czytalem
eh teraz to nawet w internecie nie można być anonimowym tak jak ten dziadek co śmiał sie z kaczyńskiego (celowo z małej litery) i dostał jakis wyrok było nawet wczoraj w tv
Michał jeszcze jeden taki post i Tczew najedzie Mściwy Cliowiec z ogniem i mieczem!!!Spalę waszą elektrociepłownię oraz oczyszczalnię ścieków, wyburzę kioski
Ruchu , a Wasze niewiasty pójdą w jasyr i będą malować RSy u Boskiego!!!!!!!!!!
Ale czy ktos napisal ze ogranicza swobode wypowiedzi... ja czytam i nie widze
Dobrze ze Tczew lezy kawalek od Pszczolek mam nadzieje ze zemsta Ukasza mnie nie dosiegnie
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-08, 11:56
nie wiem co za jełop pisał ten tekst na onecie (z linka) ale najpierw jest napisane, że gość został skazany, a zaraz potem, że zawieszono postępowanie ... a meritum sprawy zostało tylko nakreślone - w ten sposób można napiętnować wszystko, a na prawdę ważne jest co tam było napisane
bardzo dobrze, że przeciwko gościowi wszczęto śledztwo - jak nie umie prowadzić portalu, to niech nie prowadzi - jełopów powinno sie tępić