No to teraz ja. Zamierzchłe czasy. Wśród bliskich znajomych ta fota robi furorę
Świętoszkiem byłem Obrazek
To i ja znajde swoje :D:D jak ministrant
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wydalo sie wszystko .. mam przepiekne fotki z baletow .. ale nie chcialem ich tu wklejac bo przecie to nie temat o mnie hehe .. jak macie cos ciekawego to wrzucac .. sam sobie przypomne stare dobre czasy baletow z BK
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wakacje na wsi w świętokrzyskim...
Na rowerze produkcji radzieckiej w niewyjściowym wdzianku i klapkach... Musiałem migusiem załatwić gril Melduje że sytuacja została opanowana
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-03-22, 20:09
speed napisa³/a:
Cos taki smutny skoro to na impreze jedziesz
Ostatnia fotka - fajnym dylizansem sie wozisz
Gasper napisa³/a:
Gniewek - na imprezę jedziesz jakbyś na ścięcie się wybierał
Hehe tak to jakos wychodzi w tych klubach ,najlepsze sa domowki
A co do dylizansu to zostal zatrzymany na srodku ronda hehe
Wiecie jak bywa Kierowca spoko
Jak wolna to ja biora ta po prawej patrzac w monitor
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach